Netflix'in yeni dizisi Ratched'tan detaylar

Netflix, Sarah Paulson'un başrolünde olduğu yeni dizisi Ratched'tan detayları paylaştı. Ratched, 18 Eylül Cuma tüm dünyayla aynı anda Netflix’te ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Netflix'in yeni dizisi Ratched'tan detaylar

Netflix'in yeni dizisi Ratched'de Sarah Paulson, Guguk Kuşu’nun ikonik hemşiresi Ratched rolünde. American Horror Story’nin yaratıcısı Ryan Murphy’nin yeni dizisi Ratched, 18 Eylül Cuma tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te ekrana gelecek.

Başrollerinde Sarah Paulson (Mildred Ratched), Cynthia Nixon (Gwendolyn Briggs), Judy Davis (Nurse Betsy Bucket), Sharon Stone (Lenore Osgood), Jon Jon Briones (Dr. Richard Hanover) Finn Wittrock (Edmund Tolleson)'un yer aldığı Ratched'in konusu şöyle:

Ryan Murphy ve Ian Brennan'ın yeni dizisi Ratched, bir akıl hastanesi hemşiresi olan Mildred Ratched'in hemşirelikten tam teşekküllü bir canavara dönüşümünü işliyor. 1947'de Mildred, insan zihninde yeni ve rahatsız edici deneylerin başladığı önde gelen bir psikiyatri hastanesinde iş aramak için Kuzey Kaliforniya'ya gider. Mildred kendini özel bir hemşirenin ne olması gerektiği konusunda mükemmel bir görüntü olarak sunar, ancak işler ilerleyip zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başladığında, Mildred'in şık dış görünüşünün arkasındaki derin karanlık ve canavarlığın doğuştan değil, sonradan edinilen bir özellik olduğu ortaya çıkar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin