Netflix'de yayınlanan yeni komedi dizisi 'gelmiş geçmiş en kötü film' ilan edildi

İzleyiciler Netflix'te yeni gösterime giren filmi yerden yere vurdu. Netflix kullanıcıları Hayatımın En İyi Noel Tatili'ni sevilen oyuncularına rağmen "gelmiş geçmiş en kötü Noel filmi" diye nitelendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Netflix'de yayınlanan yeni komedi dizisi 'gelmiş geçmiş en kötü film' ilan edildi

Mary Lambert'ın yönettiği film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da sinema yazarlarının yorumlarına dayanarak 100 üzerinden ancak 41 puan alabildi.

Filmin izleyici skoru da tam bir fiyasko. En İyi Noel Tatili'ni izleyenler gördükleri karşısında hiç memnun kalmamış olacak ki film 100 üzerinden sadece 19 puan alabildi. 

"Neredeyse film bile değil"

Guardian'dan Benjamin Lee, filmle ilgili sert bir eleştiri kaleme aldı:

80 dakikadan kısa süren film, neredeyse bir film bile değil, daha çok sahne olarak tanımlanabilecek kadar uzun sürmeyen parçaların uzun bir montajı.
Netflix, 16 Kasım'da gösterime giren filmin konusunu kısaca şöyle özetliyor:

Kaderin bir cilvesi Charlotte ve Jackie'nin ailelerini Noel için bir araya getirince Charlotte eski arkadaşının kusursuz görünen hayatının gerçek olamayacağını kanıtlamaya koyulur.
10 yaş üzeri izleyici kitlesine uygun olduğu ifade edilen filmin başrollerinde Heather Graham, Brandy Norwood ve Jason Biggsyer yer alıyor.

Filmin konusu eğlenceli iç açıcı gibi görünse de bazı hayranlar romantik komediyi "tüm zamanların en kötü filmi" diye nitelendirdi. 

"Netflix'teki en kötü film"

Filmden yakınmak için sosyal medyaya akın edenlerden biri şöyle yazdı: 

Hayatımın En İyi Noel Tatili, şimdiye kadarki en kötü Noel filmi olabilir.
Filmi beğenmeyen bir diğer izleyici de son derece sert yorumlarda bulundu:

Hayatımın En İyi Noel Tatili, Netflix'teki en kötü film.
"Utanmalısınız"

Başka biri şöyle dedi:

Kaçının ya da daha iyisi gözlerinizi çıkarın. Bu, bir buçuk saat boyunca kendinizi bu israfa maruz bırakmaktan çok daha keyifli olur.

Bir başkası da "Netflix'in Hayatımın En İyi Noel Tatili, şimdiye kadar izlediğim en kötü film... Bunu gösterime soktuğunuz için utanmalısınız" diye yazdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin