Netflix tartışmasına Nevşin Mengü de katıldı!

Yeni Akit, geçtiğimiz günlerde Netflix'i hedef almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Netflix tartışmasına Nevşin Mengü de katıldı!

Yeni Akit gazetesi, geçtiğimiz günlerde dünyanın en popüler dizi-film platformlarından Netflix'i hedef almıştı. Akit'in bu haberi sosyal medyada tartışmaları beraberinde getirdi.



Akit'ten Hakkı Bilir’in haberinde "Türkiye’de de yüzbinlerce üyesi olan dijital TV platformu Netflix eşcinsel sapkınlığın propagandasını yapıyor. Grace and Frankie, Orange Is The New Black, El Chapo ve daha birçok dizi ile çizgi filmlerde bile sapkın ilişkiler gençlere empoze edilmeye çalışılıyor" ifadeleri yer almıştı.



Karar yazarı Akif Beki ise, dünkü yazısında Akit’in Netflix haberine destek verdi. Beki, “Netflix, Akit’e hak verdiriyor!” başlıklı yazısında, “La Casa de Papel’in 3. sezonunu izlemeye başladım. Fakat o da ne, zorlama eşcinsellik propagandasıyla tadını kaçırmasınlar mı güzelim dizinin! Cılkını çıkarana kadar abartılmış, senaryoya yapay olarak boca edilmiş, rahatsız ettiği kadar eğreti de kaçan galizliklerden söz ediyorum” demişti.



Nevşin Mengü'de konuyla alakalı attığı tweetlerle tartışmaya dahil oldu.



"'Çok gay var' diyen izlemez"



Netflix'in belli bir ücret karşılığında üye olunan bir platform olduğunu Hatırlatan Mengü, "Çok gay var, bana ters diyen, üyelikten çıkar, izlemez. Bu kadar basit" dedi.




Netflix para verip üye olunan bir platform, çok gay var, bana ters diyen, üyelikten çıkar, izlemez. bu kadar basit


— nevsin mengu (@nevsinmengu) July 25, 2019


"Dezavantajlı olan kadınlar"



Kadınların dejavantajlı olduğunu belirten Mengü tweetine şöyle devam etti:



"Eşcinseller Batı'da daha görünür ve daha etkin. bu durum burada eşcinsellik propagandası gibi algılanıyor" dedi.




Burada dezavantajlı olan kadınlar, eşcinseller Batı'da daha görünür ve daha etkin. bu durum burada eşcinsellik propagandası gibi algılanıyor


— nevsin mengu (@nevsinmengu) July 25, 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin