Netflix, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin kamera arkasını yayınladı: Bu gerçekten böyle mi çekilmiş?

Yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından oldukça tartışılan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi, gündem düşmüyor. Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı, şimdi de kamera arkası görüntüleriyle gündeme geldi. Netflix, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin kamera arkası görüntülerini paylaştı. Görüntülerde, diziyle ilgili bilinmeyen teknik birçok detay yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Netflix, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin kamera arkasını yayınladı: Bu gerçekten böyle mi çekilmiş?

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'in son orjinal Türk dizilerinden bir tanesi olan Pera Palas'ta Gece Yarısı, yayınlandığı gün olan 3 Mart 2022'den beri oldukça popüler. Konusuyla da oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizi, sosyal medyada bazı tartışmalara da konu oldu. Dizinin sevilip sevilmediği hususu seyirci özelinde değişen bir durum ancak şimdi, Pera Palas'ta Gece Yarısı ile ilgili yepyeni bir gelişme yaşandı.

Netflix, Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın kamera arkası görüntülerini yayınlandı. YouTube'dan yayınlanan ve yaklaşık yarım saat süren video, dizinin çekimlerinde neler yaşandığına ufak bir bakış atmamızı sağlıyor. Diziyi izlemeye doyamayan Netflix kullanıcıları, bu yeni video ile hem hafızalarını tazeleyecekler hem de çekimler sırasında yaşananlara dair yeni bilgiler edinecekler.

Netflix, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin kamera arkasını yayınladı: Bu gerçekten böyle mi çekilmiş?

PERA PALAS'TA GECE YARISI'NIN KONUSU

Charles King tarafından kaleme alınan ‘Midnight At The Pera Palace’ isimli romandan uyarlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı, Esra isimli bir gazetecinin maceralarına odaklanıyor. Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazması gereken Esra, gezdiği odalardan bir tanesinde 1919 yılına açılan bir kapı bulur ve Türkiye Cumhuriyeti tarihini baştan yazma imkanına sahip olur. Elbette bu durum hiç de kolay olmayacaktır.

Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Elif Usman kaleme aldı. Emre Şahin ile Nisan Dağ'ın yönetmenliğini üstlendiği projede James Chalmers, Yasemin Szawlowski ve Engin Hepileri gibi oyuncular da yer aldı. Netflix'in orijinal Türk dizisinin 8 bölümden oluştuğunu da belirtelim.

PERA PALAS'TA GECE YARISI KAMERA ARKASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin