Netflix orjinal yapımı Şahmaran dizisinden yeni fragman

Netflix, 20 Ocak'ta izleyiciyle buluacak olan, Umur Turagay’ın yönettiği, başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yer aldığı 'Şahmaran' dizisinden yeni fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Netflix orjinal yapımı Şahmaran dizisinden yeni fragman

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yer aldığı Netflix orjinal yapımı 'Şahmaran' dizisinden bir fragman daha yayınlandı. Dizi, 20 Ocak'ta izleyicilerle buluşacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Sarıkaya ve Deniz’in yanı sıra Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler yer alıyor. Umur Turagay’ın yönettiği dizinin senaryosu Pınar Bulut imzası taşıyor.

ŞAHMARAN DİZİSİNİN KONUSU

Şahsu, öğretim görevlisi olarak gittiği Adana’da yıllar önce annesini terk eden büyükbabasıyla yüzleşmeye kararlıdır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran’ın soyundan gelen ve Mar adı verilen sıradışı ve gizemli bir topluluğun ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu’nun da gelmesiyle tarihi kehanetin tamamlanmasını beklemektedir. Büyükbabasından geçmişin hesabını sormak üzere yola çıkan Şahsu’nun Maran ile yollarının kesişmesiyle bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin