Netflix, Alex Pina imzalı yeni dizisi White Lines’ın çekimlerine başladı!

Alex Pina’nın kaleme aldığı yeni dizisi While Lines’ın çekimlerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Netflix, Alex Pina imzalı yeni dizisi White Lines’ın çekimlerine başladı!

Netflix, La Casa de Papel’in yaratıcısı Álex Pina’nın kaleme aldığı yeni dizisi While Lines’ın çekimlerine başladı.



Başrollerinde Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) ve Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail) yer aldığı dizinin yönetmen kadrosunda Nick Hamm, Luis Prieto, Ashley Way ve Alvaro Brechner yer alıyor.



Yürütücü yapımcılığını Left Bank Pictures (The Crown) adına Andy Harries ve Sharon Hughff’ın üstlendiği dizinin yapımcı koltuğunda ise Chris Croucher. Dizinin yürütücü yapımcıları arasında aynı zamanda Vancouver Media (La Casa De Papel) adına Álex Pina ve Cristina López Ferraz da yer alıyor.



60 dakikalık 10 bölümden oluşacak Netflix orijinal dizisi White Lines, Haziran - Ekim ayları arasında Mayorka ve İbiza da dahil olmak üzere Balear Adaları’nda çekilecek.



Netflix, Alex Pina imzalı yeni dizisi White Lines’ın çekimlerine başladı!



White Lines Hakkında



Manchester'lı efsanevi bir DJ'in İbiza'da gizemli bir şekilde kaybolur. Kaybolmasından yirmi yıl sonra cesedi ortaya çıkar ve kız kardeşi bu olayın perde arkasını öğrenmek üzere bu güzel İspanyol adasına geri döner. Kardeşini bulmak adına yaptığı tüm araştırmalar bir yandan da onu herkesin hayatını yaşadığı bu adada kendi karakterinin karanlık taraflarıyla yüzleşmeye zorlayan ve heyecan verici dans kulüpleri ve yalanlarla dolu dünyaya bir yolculuğa çıkarır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin