Netflix 385 bin dolar maaşla personel arıyor. İşte başvuru şartları...

Netflix, yılda 385 bin dolara kadar maaşla, özel jetlerinden birinde çalıştırmak üzere uçuş personeli aradığını duyurdu. Aranan personelde, "Az yönlendirmeyle çalışıp, kendi kendine motive olmayı başarabilmeli. 13.6 kg ağırlığındaki eşyaları da kaldırabilen bir yapıya sahip olmalı." gibi özellikler ranıyor...

Google Haberlere Abone ol
Netflix 385 bin dolar maaşla personel arıyor. İşte başvuru şartları...

Netflix, yayımladığı uçuş görevlisi iş ilanında bağımsız muhakeme yapabilecek, sağduyusu yüksek ve olağanüstü müşteri hizmetleri becerilerine sahip kişiler aradığını duyurdu. Platform ayrıca, bu işe talip olan kişinin az yönlendirmeyle çalışabilmesine vurgu yaptı.

Şirket, bu iş için maaş aralıklarının 60 bin ila 385 bin ABD Doları arasında değişeceğini ve bu miktarın, işe alınan kişinin geçmişi, deneyimi ve becerileri gibi faktörler dikkate alınarak belirlendiğini belirtti. San Jose-Kaliforniya merkezli iş, ülke içinde ve dışında seyahat etmeyi gerektiriyor.

ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu’na göre ABD’deki uçuş görevlilerin ortalama maaşı 62 bin dolar civarında. BBC’nin görüşlerine başvurduğu bir Netflix sözcüsü, şirketin uçuş görevlilerinin maaşının nasıl hesaplandığına dair ayrıntılar hakkında yorum yapmayacağını söyledi.

Şirket, 2022 yılında abone sayısında yaşadığı düşüşün ardından yüzlerce kişiyi işten çıkarmıştı. Netflix’in 2022’nin son üç ayına ilişkin kâr-zarar tablosu yarın (19 Ocak) açıklanacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin