Netd Müzik, YouTube’da 20 milyon aboneye ulaştı

2013 yılında kurulan Netd Müzik, Türk ve yabancı yapım firmalarına ait şarkıların dijital yayın haklarına sahip. Netd Müzik, anlaşmalı müzik yapım firmalarından sağladığı, Türkçe pop müzikten alternatif müziğe kadar çeşitli tarzlardaki müzik kliplerinin resmi yayın platformudur.

Google Haberlere Abone ol
Netd Müzik, YouTube’da 20 milyon aboneye ulaştı

Türkçe müziği ücretsiz ve kolay ulaşılabilir olarak tüm dünyaya yaymayı ve dinletmeyi hedef edinen Türkiye’nin en büyük YouTube kanalı netd müzik, bugün itibari ile 20 Milyon Aboneye ulaşmış bulunmakta.

2014’ten bu yana 37,5 milyar ‘official video’ görüntülemeyi aşan, Türkiye’nin en büyük YouTube kanalı Netd Müzik, dünya genelinde en hızlı yükselişe sahip olan ikinci kanal oldu. Netd müzik ayrıca 2018’de Türkiye’nin ilk 10 milyon aboneyi geçen Youtube kanalı olarak Diamond Play Button ödülünü kazandı. Yüzde 25’i yurtdışından olmak üzere, aylık 45 milyonun üzerinde tekil kişiye ulaşarak erişim gücünü her gün biraz artırıyor.

20 Milyon Aboneyi ‘’Romanya, Hollanda ve Portekiz’den Daha Büyüğüz’’ Sizin Sayenizde 20 Milyon Nüfuslu Bir Aileyiz’’ sloganı ile kutlayan ve var oldukları platformlar için özel tasarımlar hazırlatan Netd Müzik ailesi en çok dinlenen sanatçılara ise ’20 Milyon Abone’ yazılı plaketler gönderdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin