Neşe Düzel konuştu! "Erdoğan'ı yargılatacağım" dedi mi?

Neşe Düzel, Elif Çakır'ın iddialarına gazetesinden karşılık verdi.

Google Haberlere Abone ol
Neşe Düzel konuştu! "Erdoğan'ı yargılatacağım" dedi mi?

Star Gazetesi yazarı Elif Çakır, dünkü yazısında Taraf Gazetesi'nde "Genel Yayın Yönetmeni" olarak göreve başlayan Neşe Düzel'in "Bundan sonra Erdoğan denilen o adamı Yüce Divan’a gönderecek, yargılanmasını sağlayacak bir yayın politikamız olacak.” dediğini yazmıştı.



Neşe Düzeli bugün Taraf gazetesinde "Genel Yayın Yönetmeni" olarak ilk yazısını yazdı ve bu iddialara cevap verdi. "Kimseye böyle bir söz söylemedim söylemem de" diyen Neşe Düzel, bu iddiaları Taraf'a karşı yapılan psikolojik savaş olarak değerlendirdi.



İşte Neşe Düzel'in yazdığı yazı



"Taraf'ta yönetim değişti ve değiştiği anda bası gazetecilerden Taraf'a yönelik savaş başladı. Bu psikolojik savaşın kitaplara geçecek ilk örneğini de dün Elif Çakır verdi. Star gazetesindeki köesinde, benim "Bundan sonra Erdoğan denilen adamı Yüce Divan'a gönderecek, yargılanmasını sağlayacak bir yayın politikamız olacak. Erdoğan'ı Yüce Divan'da yargılatacağım" dediğimi yazdı. Bütün yazısını da bu iddaiasının üzerine oturttu.Taraf bir gazete, ben de 34 yıllık gazeteciyim. Kimse için böyle bir söz söylemedim, söylemem. Ama herhangi bir konuda elimizde belge varsa onu da saklamam, yayınlarım. Taraf ile kavga etmek istiyorsanız dürüstçe yapacaksınız. Ama bunu becerebileceğinizi de pek sanmıyorum."




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin