Nejat İşler'e pankartlı destek!

Bodrumspor taraftarı, hastane önünde yoğun bakımda tedavisi süren Nejat İşler'e destek oldu.

Google Haberlere Abone ol
Nejat İşler'e pankartlı destek!

Yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu ellerinde çiçekler ve üzerinde Nejat İşler'in fotoğrafı bulunan "Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle" pankartı ile hastaneye geldiler.



Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa adına basın mensuplarına açıklama yapan Selim Caner, Nejat İşler'i çok sevdiklerini belirterek şunları söyledi: “Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa olarak Nejat İşler’i ziyarete geldik. Acil şifalar dileyip az sonra döneceğiz. Asi Tayfa gurubu olarak arkasında olduğumuzu gösterip dualarımızı beyan edeceğiz”.



Nejat İşler için geçmiş olsun çiçeği yaptıran taraftarlar çiçek ile birlikte Bodrumspor atkısını hastane yönetimine teslim etti. Traftarlar yanlarında getirdikleri üzerinde Nejat İşler'in fotoğrafı bulunan "Dik Dur Eğilme Asi Tayfa Seninle" pankartını hastanenin bayrak direklerine asarak, sloganlar atarak hastaneden ayrıldı.



Bu arada, hastaneden, Gürkan Uygun, eşi Şebnem Uygun, İnanç Konukçu ve şarkıcı Mehmet Erdem de ayrıldı. Gürkan Uygun'un eşi Şebnem Uygun, İşler'in son durumu ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Uygun, "Sevinçliyiz çünkü Nejat'ın durumu iyiye gidiyor. Her geçen dakika sağlık durumu düzeliyor, dualarınızı esirgemeyin" dedi.

Behzat Ç. dizisinde hayalet karakterini canlandıran İnanç Konukçu ve Mehmet Erdem ise Türk halkının dualarını esirgememesini isteyerek, sosyal paylaşım sitelerinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin