Nejat İşler öğretim üyesi oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Nejat İşler, üniversitede oyunculuk eğitimi vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Nejat İşler öğretim üyesi oldu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve amatör kümedeki Gümüşlükspor'un da yönetim kurulu üyesi olan ünlü oyuncu Nejat İşler, kulübün diğer yöneticileriyle Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. İşler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin Bodrum'un Ortakent Mahallesi'nde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde ders verdiğini belirtti.



Bodrum'da geçen ocak ayında rahatsızlanıp tedaviye alınan, ardından da tedavisine İstanbul'da devam edildikten sonra, taburcu olunca çok sevdiği Bodrum'a yerleşen Nejat İşler boş durmuyor. Daha önce taraftarı olduğu aynı zamanda da yönetim kuruluna girdiği Gümüşlükspor maçlarında görünen İşler, Gümüşlükspor yönetimi ile Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.



İşler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin yerleşkesi Bodrum'un Ortakent Mahallesi'nde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde haftanın iki günü ders verdiğini kaydetti.



Ziyarette kulübün durumu ve çalışmaları hakkında bilgi veren İşler ile beraberindekiler hedeflerinin Süper Amatör Lig'e çıkmak olduğunu değindi. Başkan Kocadon'a takımının atkısını hediye ederek, desteklerinden dolayı teşekkür eden Nejat İşler, "Artık buraya yerleştik. Üniversitede derslere başladım. İşleri de buradan takip ediyorum" dedi. Sportif faaliyetlere her zaman destek olduklarını belirten Başkan Kocadon, "Spor benim yaşam tarzım. Ben her fırsatta sporumu yapıyorum. Belediye olarak da spor kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Ben de Gümüşlükspor'a verdiği destekler nedeniyle Nejat kardeşime ayrıca çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.



DHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin