Nefeslerin tutulduğu mücadelede Başakşehir, Fatih Karagümrük'ü penaltılarla eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam etti

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde normal süresi 1-1, uzatmaları ise 2-2 sona eren maçta Başakşehir, Fatih Karagümrük'ü penaltılarla eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Nefeslerin tutulduğu mücadelede Başakşehir, Fatih Karagümrük'ü penaltılarla eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam etti

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

Son 16 turu mücadelesinde Andrea Pirlo'nun ekibi Fatih Karagümrük ile Emre Belözoğlu'nun ekibi Başakşehir karşı karşıya geldi.

Nefesleri kesen mücadelede gol perdesini bu sezonun flaş ismi Mbaye Diagne açtı ve Fatih Karagümrük'ü 68. dakikada 1-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca üç dakika Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan kendi filelerini havalandırdı ve skor 1-1'e geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelede uzatmalara gitti.

Fatih Karagümrük uzatmalarda skor üstünlüğünü yeniden eline aldı. 115. dakikada Kerim Frei ile öne geçen Fatih Karagümrük'ün gol sevinci yine çok uzun sürmedi ve Başakşehir Deniz Türüç'ün 120. dakikada kaydettiği golle mücadeleyi penaltılara götürdü.

TURU GEÇEN EKİBİ PENALTILAR BELİRLEDİ

Başakşehir seri penaltılar sonucunda Fatih Karagümrük'ü 5-3'lük skorla eleyerek turnuvanın dışına itti.

Başakşehir'de Deniz Türüç, Lima, Berkay Özcan, Ndayishimiye ve Caiçara penaltı atışlarını gole çevirirken; Fatih Karagümrük'te Colin-Kazım, Dresevic ve Shukurov ağları havalandırdı. Birashci ise penaltı atışından yararlanamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin