Nedim Şener: 'Umut Nöbeti' benim için bitmiştir

Gazeteci Nedim Şener, Can Dündar ve Erdem Gül için Silivri Cezaevi önünde tutulan Umut Nöbeti’ne katılan bazı gazetecileri eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Nedim Şener: 'Umut Nöbeti' benim için bitmiştir

Oda TV davası sürecinde tutuklanarak Silivri Cezaevi'nde 375 gün tutuklu kalan gazeteci Nedim Şener, MİT TIR’ları ile ilgili yaptıkları haber yüzünden tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Erdem Gül için cezaevi önünde tutulan Umut Nöbeti’ne katılan gazetecilerin bir kısmını eleştirdi.



Şener, "Can ve Erdem'in gazeteciliğini savunacağım ama Nazlı Ilıcak, Gökçe Fırat ve cemaatçilerin kirlettiği Umut Nöbeti benim için bitmiştir" dedi.



Sol'da yer alan habere göre; Nedim Şener, Can Dündar ve Erdem Gül için tutulan Umut Nöbeti'ne katılan Nazlı Ilıcak'ın Twitter hesabından yaptığı, "Böyle bir dönemde Devletlu'ların uçağında olmaktansa Silivri'de nöbette olmayı tercih ederim" açıklamasını da eleştirmişti.




Can ve Erdem'in gazeteciliğini savunacağım ama Nazlı Ilıcak, Gökçe Fırat ve cemaatçilerin kirlettiği Umut Nöbeti benim için bitmiştir


— Nedim Şener (@nedimsener2010) 21 Aralık 2015
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin