Nedim Şener, Fethullah Gülen'i bombaladı: Adam olsa...

Gazeteci Nedim Şener, katıldığı televizyon programında Fethullah Gülen'e tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Nedim Şener, Fethullah Gülen'i bombaladı: Adam olsa...

CNN Türk'te Hakan Çelik'in programına konuk olan gazeteci Nedim Şener, Fethullah Gülen’i bombaladı.



Oda TV davasında yargılanan Şener, tüm vebalin Fethullah Gülen üzerinde olduğunu belirterek: “Bugün yaşanan asıl dram şu: devletin içinde çeteleşmiş polislerin, hukuksuzluğa imza atmış, kendilerini kahraman yerine koyan ahlaksızlar, onların ailelerin vebali ve bizim ailelerimizin vebali Fethullah Gülen ve cemaatinin üzerinedir. Fethullah Gülen adam olsa çıkıp bana inanmış bir tane adam içeri alınsa atlar ilk uçakla gelirim” ifadelerini kullandı.



Şener tutuklanacağını bildiği halde yurt dışına kaçmadığını vurgulayarak: “Yurt dışına kaçma şansım olduğu halde tutuklanacağımı bile bile burada kaldım. Askerler yurt dışından geldiler teslim oldular. Ama Gülen 98'de kaçtığı gibi kendinden sonraki bütün yöneticileri de yurt dışına kaçmaya başladılar” dedi.



Mustafa Koç’un Fethullah Gülen’i ziyaretine de değinen Şener şunları söyledi:



"Hidayet Karaca dediğiniz insanlar sıradan değil. Cemaatin önemli insanlarıydı. Koç'larla ya da iş adamlarıyla cemaat adına nasıl görüşebiliyordu. Tespih nasıl hediye ediyorlardı? Düşünün Mustafa Koç Fethullah Gülen'i niye ziyaret etsin? Hayatta ne ilişkisi olabilir o insanların? Ama bir korku timsaliydi o cemaat." (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin