Necati Şaşmaz'ın boşanma davasına yayın yasağı!

Oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz'dan 10 milyon TL tazminat talep etmişti.

Google Haberlere Abone ol
Necati Şaşmaz'ın boşanma davasına yayın yasağı!

Anadolu 2. Aile Mahkemesi, ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz'ın 10 milyon TL  talep ederek eşi Nagehan Şaşmaz’a açtığı boşanma davasına yayın yasağı getirdi.



Anadolu 2. Aile Mahkemesi, oyuncu Necati Şaşmaz'ın eşi Nagehan Şaşmaz'dan boşanmak amacıyla sunduğu dava dilekçesinin esasa kaydını yaparak, tensip zaptı düzenledi.



Tensip zaptında, Anayasa'nın 20. maddesi uyarınca herkesin özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahip oldukları belirtildi.



Bu nedenle söz konusu davanın da özel hayata ve aile hayatına ilişkin olduğu belirtilen tensip zaptında, davada bulunan dilekçeler ile belgelerin yazılı ve görsel basında, internet ortamında tedbiren yayınlanmasının önlenmesine karar verildi.



Tensip zaptında, duruşmaların gizli yapılması talebinin ise ön inceleme duruşmasında değerlendirilmesi kararlaştırıldı.



Oyuncu Necati Şaşmaz, 2012 yılında evlendiği Nagehan Şaşmaz'a boşanma davası açıpeşinden 10 milyon TL tazminat ile iki çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti.



Ünlü oyuncunun 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz, da Necati Şaşmaz'a  karşı boşanma davası açıp, Şaşmaz'dan 20 milyon TL tazminat, kendisi ve 2 oğlu için de aylık 60 bin TL nafaka istemişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin