Necati Şaşmaz'dan Kıbrıs'a 'Kurtlar Vadisi Oteli'

Oyuncu Necati Şaşmaz, Kıbrıs'a beş yıldızlı bir otel yapmak için kolları sıvadı...

Google Haberlere Abone ol
Necati Şaşmaz'dan Kıbrıs'a 'Kurtlar Vadisi Oteli'

Milliyet gazetesinin Kıbrıs Temsilcisi Sefa Karahasan, bugün gazetenin Cadde ekinde kaleme aldığı köşe yazısında Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncu Necati Şaşmaz'ın Kıbrıs'a 5 yıldızlı bir otel yapmak için hazırlıklara başladığını açıkladı.



İşte, Karahasan'ın o yazısı:



"Necati Şaşmaz, iyi bir Kıbrıs hayranıdır. Eski Turizm Bakanı ve Milletvekili Ünal Üstel’in de yakın dostu. Hafta sonu Ünal Bey’in oğlu Emre’nin düğününde nikah şahidi oldu. Zaten düğün için birkaç kez Ada’ya ziyaret yapmıştı. Şaşmaz’ın, Ünal Bey’in Turizm Bakanlığı döneminden bugüne Ada’ya yatırım yapmak için yoğun bir çalışması vardı. Necati Bey, en sonunda bir arazi belirledi ve Kıbrıs’a beş yıldızlı bir otel yapmak için kolları sıvadı. Girne’nin önemli bölgelerinden Alsancak’ta arazi alan Şaşmaz, Kuzey Kıbrıs turizmine de katkı yapacak. Oyuncu, eskiden Kıbrıs’ın Fahri Kültür ve Turizm Ataşesi’ydi. Ancak‘popülist’ bir iktidar gelince, bu unvanıelinden alınmıştı.



Kıbrıs’ın gelişimine katkı sağlar



Umarım bu dönemde, iktidarlar Balkanlar’da ve Orta Doğu’da ciddi bir hayran kitlesi olan Şaşmaz’ı yıldırmaz ve otel yapmaktan vazgeçirmez. Çünkü, Kuzey Kıbrıs’ta ‘küçük’ bir azınlık bile, iktidarın çok büyük kararlar almasına neden olacak ‘ilişkilere’ sahip oluyor.



Oyuncu, Kuzey Kıbrıs’ın hem tanıtımına hem de gelişmesine katkı sağlar. Kaybeden

o değil, biz oluruz. Benden de otel için bir isim önerisi olsun, otelin adı ‘Kurtlar Vadisi Kıbrıs Oteli’ olabilir. Belki de bu düşünülür."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin