Nebahat Çehre yeni rol arkadaşını açıkladı

tv8'de ekrana gelen "İki Laf Edelim" programına konuk olan Nebahat Çehre, yaptığı açıklamalarla ve söylediği şarkıyla dün gece sosyal medyada tt oldu.

Google Haberlere Abone ol
Nebahat Çehre yeni rol arkadaşını açıkladı

tv8’de ekranlara gelen Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu İki Laf Edelim’in bu haftaki konukları Nebahat Çehre, Nilgün Belgün ve sevgilisi Bekir Ünlüataer, Karaoğlan filminin ekibi Volkan Keskin, Müge Boz, Hakan Karahan ve yönetmen Kudret Sabancı'ydı... 



Nebahat Çehre programda yaptığı açıklamalar ve söylediği şarkıyla gece boyu Twitter'da Trend Topic (TT) oldu.



Yeni rol arkadaşı Burak Özçivit



Ocak ayında başlayacak olan yeni dizisinin Eylül ayına ertelendiğini söyleyen Nebahat Çehre, rol arkadaşının Burak Özçivit olacağını açıkladı.



"Tuba Büyüküstün vücut dilini yeteri kadar kullanamıyor" 



Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'ün yeni dizilerini değerlendiren Çehre, Tuba Büyüküstün'ün vücut dilini yeteri kadar kullanamadığını söyledi. Beren Saat'in ise başarılı bir oyuncu olduğunu, yeni dizisinin iyi olup olmadığını ileriki bölümlerde daha net anlayacağını belirtti. 





Nebahat Çehre ve Bekir Ünlüataer'den düet



Çehre, programda yoğun istek üzerine Bekir Ünlüataer ile "Büklüm Büklüm" şarkısını seslendirdi.



Nilgün Belgün ve Bekir Ünlüataer’e nişan sürprizi



Programın bir diğer sürprizi ise Nilgün Belgün ile Bekir Ünlüataer’in nişanlanması oldu. Müzisyen sevgilisi Bekir Ünlüataer ile ilk kez bir canlı yayına katılan Nilgün Belgün canlı yayında Cengiz Semercioğlu’nun taktığı yüzüklerle nişanlandı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin