Ne yaptın sen Valentin Rosier! Kayserispor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Rosier rakibine cinsel organını gösterdi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek iyi gidişatını sürdürdü. Maçın son dakikalarında Beşiktaş forması giyen Valentin Rosier'in yaptığı hareket ise maça damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ne yaptın sen Valentin Rosier! Kayserispor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Rosier rakibine cinsel organını gösterdi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u Redmond ve Salih'in golleriyle 2-0 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini aldı.

Kayserispor karşısında Saiss ve Redmond sarı kart gördüğü için cezalı duruma düştü. Maçın son dakikalarında ise Rosier direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

''NE YAPTIN SEN ROSIER?''

Valentin Rosier'in kırmızı kart gördüğü pozisyon sosyal medyada çok konuşuldu. Maçın bitmesine çok az bir süre kala Emrah Başsan ile tartışan Rosier rakibine cinsel organını gösterdi. Hakem Mete Kalkavan'ın çok yakın olduğu bu pozisyon sonrası Rosier'e direkt kırmızı kart çıktı.

Mete Kalkavan'ın kırmızı kartı sonrasında Valentin Rosier bir süre şaşkınlık yaşadı. Bu sırada Tayyip Talha Sanuç kırmızı kartın neden çıktığına anlam veremedi.

Mete Kalkavan yanına gelen Tayyip Talha Sanuç'la konuştuktan sonra Valentin Rosier'in rakibine doğru cinsel organını işaret ettiğini gösterdi. Fransız futbolcu gördüğü kırmızı kart sonrası doğrudan soyunma odasına gitti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin