Ne dediyse bir bir çıktı şimdi de 'Alın, alın, alın' dedi. Altında rekor fiyat için hem rakam hem de tarih verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'Altın alınır mı?' sorusuna cevap verdi

Altın fiyatları ve uzman yorumları yatırımcıların sıkı takibinde yer alıyor. Son zamanlarda üst üste rekor kıran altın fiyatlarında hedef 2451 seviyesi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu altının yönünü anlatarak yeni rekor seviye olan 2451'i işaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Ne dediyse bir bir çıktı şimdi de 'Alın, alın, alın' dedi. Altında rekor fiyat için hem rakam hem de tarih verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'Altın alınır mı?' sorusuna cevap verdi

Altın yatırımcıları için 2023 yılının ilk çeyreği kazançlı oldu. Dolar ve ABD'deki enflasyon baskısıyla hızla yükselen altın fiyatları bir süredir rekor seviyelere kadar çıktı.

Altın yatırımcıları güncel fiyatları sıklıkla takip ederken uzman isimlerden de altın yorumları gelmeye devam ediyor.

Altın tavsiyeleriyle tanınan Ünlü Ekonomist Tunç Şatıroğlu altında yeni rekor seviye olarak 2451'i işaret etti.

"ASIL YÜKSELİŞLER 1897 - 1990'DAN SONRA BAŞLAR"

Ekonomist Tunç Şatıroğlu altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirtirken yeni analizinde ons altını baz aldı. Altın fiyatları için 'Halen alınabilir' ifadelerini kullanan Tunç Şatıroğlu teknik analiz yaptı ve hedefin uzun vadede 2451 seviyesi olduğunu belirtti.

Ons altını inceleyen Tunç Şatıroğlu, "Asıl yükselişlerin 1897 - 1990'dan sonra başlayacağını düşünüyorum." dedi ve ardından ons altının, geçmiş zirvesi olan 2040'lı seviyelerini tekrardan deneyeceğini kaydetti.

ALTINDA TARİHİ REKOR SENARYOSU

2040'lı seviyelerin kırılıp kırılmayacağının piyasaya bağlı olduğunu belirten Tunç Şatıroğlu bu seviyelerin kırılması durumunda yeni tarihi yükselişi anlattı.

Ons altının geçmiş zirvesi olan 2040'lı seviyeleri kırmasının ardından hedefin 2451 olduğunu belirten Tunç Şatıroğlu, "Bu fibonacci, burada zaman yok. Artık bu 2024'te mi olur yoksa 2023'te çok sert yükseliş mi olur onu bilemeyiz. Fibonacci böyle gösteriyor." dedi. Altın ve gümüşün halen alınabileceğini kaydeden ünlü isim gümüşün de toparlayacağını belirtti.

Altında da gümüşte de yükseliş trendine girildiğini belirten Tunç Şatıroğlu kendisine gelen 'Şimdi alınır mı?' sorularına, 'Alın, alın, alın' diye yanıt verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin