NBA'de Atlanta Hawks forması giyen Bogdan Bogdanovic: Fenerbahçe'yi özlüyorum

NBA takımlarından Atlanta Hawks forması giyen Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic, eski takımı Fenerbahçe'yi özlediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
NBA'de Atlanta Hawks forması giyen Bogdan Bogdanovic: Fenerbahçe'yi özlüyorum

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Bogdan Bogdanovic, verdiği röportajda kariyeri, Fenerbahçe'ye dönüşü, sakatlıktan dönüşü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sakatlığı dolayısıyla 7 ay boyunca parkelerden uzak kalan Bogdanovic, ''İlk maçta çok heyecanlıydım. Geri dönmek, o duyguları hissetmek ve taraftarları görmek gergin hissetmeme sebep oldu. Hayatımda ilk kez maça çıkıyormuşum gibiydi. İkinci maçta daha iyiydim. Buraya ait olduğumu ve hala oynayabileceğimi kanıtlamalıyım şeklinde bir histi. Bunu başkasına değil, kendime kanıtlamak istedim'' dedi.

Fenerbahçe Beko'yu yakından takip ettiğini söyleyen yıldız basketbolcu, ''Ne zaman vaktim olursa takip ediyorum. Çok iyi durumdalar ve çok iyi oynuyorlar. Takım olarak iyi bir kimyaları var. Ancak böyle şeyler zaman alır. Biliyorum, Sırbistan’da da benzer bir durum var: Taraftarlar her maçın, her şampiyonluğun ve her kupanın her sene kazanılmasını istiyor fakat bunun olmasının imkanı yok. Umarım yollarımız yeniden kesişir. Onları özlüyorum. Gerçekten özlüyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Etiketler nba fenerbahçe beko
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin