Nazmi Sunal'ın kızının 'babamın cenazesine sarhoş geldi' dediği kişi, Tuğba Özerk'i mi?

Türk pop müziği şarkıcısı Zeliha Sunal’ın eşi Nazmi Sunal, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti. Sunal'ın menajer kızı Arsevi Yeter, yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yeter, babasının cenazesine sarhoş gelen bir şarkıcıyla ilişkisini bitirdiğini söyleyince gözler Tuğba Özerk'e çevrildi. Paylaşım sonrası Tuğba Özerk'ten de dikkat çeken bir hamle geldi.

Google Haberlere Abone ol
Nazmi Sunal'ın kızının 'babamın cenazesine sarhoş geldi' dediği kişi, Tuğba Özerk'i mi?

Sanatçı Zeliha Sunal’ın eşi Nazmi Sunal, geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Haberi Nazmi Sunal'ın eşi Türk pop müziği sanatçısı Zeliha Sunal, sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Zeliha Sunal yayınladığı mesajda şöyle demişti:

"Eşimi, en iyi arkadaşımı Nazmi’mi kaybettim."

Sunal'ın menajerlik yapan kızı Arsevi Yeter, gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündem oldu.

Nazmi Sunal'ın kızının 'babamın cenazesine sarhoş geldi' dediği kişi, Tuğba Özerk'i mi?

'ŞARKICIYLA ÇALIŞMADIĞIMI BİLGİLERİNİZE SUNARIM'

Arsevi Yeter paylaşımında, "Babamın cenazesine alkollü gelip yaptığı aşırı davranışlar nedeniyle. Gerek hafta sonu sağlığı bahanesi ile işi iptal ettirip yalan söylemesi nedeniyle. Hem mekan çalışanları ve hem müzisyenlerin zor durumda kalmasını sağlaması nedeniyle. Hasta olduğuna üzülürken aynı gece bir gece kulübünde eğlenirken çektiği videoları bana gönderen şarkıcı ile çalışmadığımı bilgilerinize sunarım" açıklamasında bulundu.

Arsevi Yeter, Tuğba Özerk ile çalışıyordu. İkili sosyal medyadan birbirlerini takibi bıraktı, Özerk menajerlik bilgilerini sildi. Bu gelişmelerden sonra iddia edilen kişinin Özerk olduğu sosyal medyada gündeme geldi.

Nazmi Sunal'ın kızının 'babamın cenazesine sarhoş geldi' dediği kişi, Tuğba Özerk'i mi? - Resim : 2

'SARHOŞ ÇIKTI' İDDİASI

Geçtiğimiz sene yeni yıl eğlencesinde sahne alan Özerk, şarkılarını seslendirirken yaptığı hareketlerle dikkat çekmişti. Bazı dinleyiciler sosyal medyada görüntüleri paylaşıp "Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı" iddiasında bulunmuştu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Tuğba Özerk, dengesini kaybedip vokalistiyle birlikte yere düşmüştü. O anlar kameralara yansımıştı.

'KABULLENMEKTE ZORLANIYORUM!'

Şarkıcı Tuğba Özerk yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Bir süredir mücadele ettiğim, herkesle paylaşmadığım, hatta kendimle bile zaman zaman kabullenmekte zorlandığım hipofiz bezi makroadenomu tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim. Bu tümör nedeniyle görme alanı bozuklukları, bilişsel bozukluk riski altında bir hayatım var."

Nazmi Sunal'ın kızının 'babamın cenazesine sarhoş geldi' dediği kişi, Tuğba Özerk'i mi? - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin