Nazmi Arıkan ve şoförünü çiflikte öldüren katil zanlısı yakalandı. Nazmi Arıkan'ın katili ifadesinde ne dedi? Nazmi Arıkan neden öldürüldü?

Nazmi Arıkan cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürdüğü iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. İstanbul Etiler'de gözaltına alınan katil zanlısı Gelibolu'ya götürüldü. Gözaltına alınan kişinin Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Nazmi Arıkan ve şoförünü çiflikte öldüren katil zanlısı yakalandı. Nazmi Arıkan'ın katili ifadesinde ne dedi? Nazmi Arıkan neden öldürüldü?

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker Gelibolu'nun Karainebeyli köyünde küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılan çiftlikte saldırıya uğradı ve öldürüldü. Çiftlik çalışanları Arıkan ve şoförüne ulaşamayınca kontrol için eve geldi ve Arıkan ile şoförü Eker'in kanlar içerisinde cansız bedenleri ile karşılaştı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan çalışma sonrası Arıkan ve şoförünü öldüren zanlı İstanbul Etiler'de yakalanarak gözaltına alındı. 

GECE TAKSİYLE GELDİ, ÖLDÜRDÜ DÖNDÜ

Çanakkale'ye götürülen katil zanlısı U.A. sorguya alındı. Gözaltına alınan zanlının Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı. Cinayetleri kendisinin işlemediğini iddia eden Akçekaya’nın yapılan teknik incelemelerin ardından olay günü İstanbul’dan Arıkan’ın çiftlik evine geldiği tespit edildi. Gelibolu'ya götürülen U.A.'nın ilk ifadesinde olayla ilgili bazı bilgiler verdiği öğrenildi. Katil zanlısı Ufuk Akçekaya'nın gece 00.00 sıralarında çiftliğe geldiği, cinayeti işledikten sonra da geldiği taksiye binerek İstanbul'a kaçtığı belirlendi. Kolluk kuvvetleri önce U.A.'nın bindiği taksinin şoföre ulaştı ve onun üzerinden katil zanlısına ulaşıldı. 

Ufuk Akçekaya'nın ilk sorgusunda Nazmi Arıkan ile aralarında dershane işletmeciliği konusunda önceden yaptıkları anlaşmanın bozulduğunu, bu nedenle de aralarında husumet çıktığını söylediği iddia edildi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin