Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Katil Ufuk Akçekaya, Nazmi Arıkan'ı 42 kez, şoförü Şerif Eker'i de 38 kez bıçaklamış!

Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in cinayetiyle ilgili detaylar tek tek ortaya çıkıyor. Jandarma dosyalarından edinilen bilgiye göre cesetler yan yana bulundu. Katil Ufuk Akçekaya'nın Nazmi Arıkan'ı 42 yerinden, şoförü Şerif Eker'i sırtından 38 kez bıçakladığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Katil Ufuk Akçekaya, Nazmi Arıkan'ı 42 kez, şoförü Şerif Eker'i de 38 kez bıçaklamış!

Eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili her gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Jandarma’nın soruşturma dosyasına yansıyan bilgilere göre, cinayetin işlendiği gece çiftlikte çalışan veterinerle birlikte saat 23.00’e kadar oturdu. Hayvanların sağlığını ve gelecek planlarını konuştular. Veteriner ile onu evine bırakacak olan şoför Şerif Eker, saat 23.00’te evden ayrıldı. Arıkan 15 dakika sonra telefonla şoförünü aradı. İkili arasında 30 saniyelik bir görüşme oldu. Tahminlere göre Arıkan, Ufuk Akçekaya’yı karşısında gördükten sonra şoförünü yardım istemek için aramıştı.

SIRTINDAN DEFALARCA BIÇAKLADI

Cesetler yan yana bulunduğunda Nazmi Arıkan’ın göğsünde, kolunda, boynunda ve kasık bölgesinde 42, şoförü Şerif Eker’in ise sırtında 38 bıçak yarası tespit edildi. Tahminlere göre katil Arıkan’ı öldürdükten sonra odada saklanmış, ona yardım etmek için üzerine eğilen Şerif Eker’i ise sırtından bıçaklamıştı. Korkunç Cinayet ertesi gün öğle saatlerinde çiftlik çalışanları Nazmi Arıkan ve Şerif Eker’e ulaşamayınca ortaya çıktı.

SİYAH KIYAFETLER GİZLEYEMEDİ

CNN Türk'te yer alan habere göre cinayet şüphelisi Ufuk Akçekaya cinayetten bir gün önce otobüsle Gelibolu’ya gelerek bir otelde konaklamıştı, kimse ile irtibat kurmadı. Ertesi gün taksi ile çiftliğe gitti. İki saat sonra yeniden aynı taksiyi çağırarak Gelibolu’ya döndü. Planda, görünmemek için siyah kıyafetler seçmek de vardı ancak Ufuk Akçekaya birçok yerde güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Akçekaya zaten daha önce de Nazmi Arıkan’la sorunlar yaşamıştı.

'GELİBOLU'YA GELMEDİM’ DEMİŞTİ

Etiler’de gözaltına alındıktan sonra cinayet soruşturmasını yapan Çanakkale Jandarması’na teslim edilen Ufuk Akçekaya önceki gün keşif için cinayetlerin işlendiği çiftliğe götürüldü. Suçlamaları reddeden Ufuk Akçekaya, 7 ay kadar önce de geldiğini söyleyerek çiftlikteki binaları tarif etti. İlk ifadesinde cinayet sırasında Gelibolu’da olmadığını öne süren Ufuk Akçekaya, kameralardaki görüntüleri gösterildiğinde Gelibolu’da olduğunu kabul etti. Ancak cinayetleri kendisinin işlemediğini, çiftliğe geldiğinde iki kişiyi de ölü olarak bulduğunu ve korktuğu için kaçtığını öne sürdü.

TAKSİ ŞOFÖRÜ ANLATTI: 4500 LİRAYA ANLAŞTIK
 
Ufuk Akçekaya’yı cinayetin işlendiği çiftliğe götürüp getiren taksici Ayhan Kütükçüler şunları söyledi: “Benim numaramı internet üzerinden bularak ulaştı. Beni aradı. Eceabat’tan almamı istedi. Gelibolu minibüsüyle Eceabat’ın Kilitbahir kavşağından saat 20.00’de aldım. Üzerinde siyah bir tişört ve siyah bir pantolon vardı. Bir kol çantası taşıyordu. Sakindi. Daha önce de ilçeye geldiğini söyledi. Olay yerine gitmek istediğini söyledi.

Bigalı, Kumköy ve Yolağzı’ndan sonra olayın olduğu Karainebey köyüne ulaştık. Köyü 1 kilometre geçtikten sonra hayvan çiftliğinin orada indi. 205 TL taksi ücretini verdi. Sabahtan ise Muğla’nın Bodrum ilçesine gitmek istediğini ne kadar tutacağını sordu. ‘4 bin 500 TL tutar’ dedim. Kabul etti, sabah onu Bodrum’a götürmek üzere sözleştik. Ben ayrıldım. Ancak gece tekrar aradı, 23.45’te yanına gittim. Bodrum’a değil, Gelibolu’ya gitmek istediğini söyledi. Saat 00.24’te Gelibolu garajına götürdüm. 520 TL tuttu. Cebinde 460 TL olduğunu söyledi. Helalleştik. Ayrıldı.” 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin