Nazlı Ilıcak ünlü şarkıcıyı ağırlıyor

Deneyimli gazetecinin programına Yeşim Salkım konuk oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Nazlı Ilıcak ünlü şarkıcıyı ağırlıyor

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, Pazar günleri yayınlanan sohbet programı 'Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi'nin bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Yeşim Salkım olacak.



Kanal D izleyicileri için samimi açıklamalarda bulunan Salkım; "Babam sanat camiasını çok iyi bildiği için hiçbir zaman şarkı söylememi istemedi. Bana her zaman ‘Sen göstermesen de çok hassas ve naif bir kızsın, bu dünyanın içinde çok üzülürsün’ diyordu. Biraz da öyle oldu sayılır. Bizimkisi zor bir hayat" şeklinde konuştu.



Başından 4 evlilik geçen ve son eşi Hakan Eratik ile mutlu bir hayatları olan ünlü sanatçı; genç kızlar için evlilik tavsiyelerini şu sözlerle anlattı:



“Yola kiminle çıkacağınıza çok dikkat etmeniz ve yola beraber çıktığınız insanların hayatınızda çok sağlam durmaları gerekir. Geçmişiniz ya da geleceğinizle değil de bugününüzle ilgilenmeleri gerekir. Benim eşim öyle bir adam”



Hakan Eratik ve Yeşim Salkım, aşklarının başladığı Bozcada da ki film seti günlerini Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi'ne şöyle anlattı.



Hakan Eratik: ”Biz Yeşim’le Bozcaada’da sette tanıştık. Orası zaten aşkın başlangıcı için ideal bir yer. Ben hep Yeşim’in olduğu yerlerde gezdim, önünden geçtim. Yeşim’i ilk gördüğüm anda aşk yaşamadım ama zamanla çok büyüyen bir aşk oldu”



Yeşim Salkım ise “Ben, Hakan’a ilk gördüğümde aşık oldum. Hiç inanmazdım ilk görüşte aşka. Ama Hakan’ı ilk gördüğümde ondan çok etkilendim” dedi.



'Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi' Yeşim Salkım’ın konuk olduğu yeni bölümüyle Pazar Günü saat 12:15’te Kanal D’de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin