Nazlı Ilıcak Melek İpek'in evine alınmadı!

Ilıcak, kayyım tarafından görevlendirilen güvenlik görevlilerince içeri alınmadı.

Google Haberlere Abone ol
Nazlı Ilıcak Melek İpek'in evine alınmadı!

İpek Koza Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek'in evine ziyarete gelen Gazeteci Nazlı Ilıcak, kayyım tarafından görevlendirilen güvenlik görevlilerince içeri alınmadı. Ilıcak'ı şov yapmakla suçlayan güvenlikçiler, basın mensuplarına saldırdı.



Konuya ilişkin konuşan Ilıcak, “zamanında Merve Kavakçı'nın yanında durduğum gibi bugün Melek İpek'in de yanında duruyorum. Yarın bunu yapanlar, nasıl bir gün Merve Kavakçı'ya o zulmü yapanlar utandıysa, nasıl onun hakları iade edildiyse, bugün de Melek İpek Anne'ye bu zulmü yapanlar utanacak ve bu haklar iade edilecek.” dedi.



Dün saat 15.00 sıralarında aracıyla Melek İpek'in Beşiktaş'taki evine gelen Nazlı Ilıcak, kayyım tarafından görevlendirildiklerini öne süren güvenlik firması çalışanlarının engeliyle karşılaştı. Şahıslar, Melek İpek'e ziyaret için geldiğini söyleyen Ilıcak'ın içeri girmesine engel oldu. Ilıcak'ın ‘Siz kimsiniz? Göreviniz nedir?' sorularını cevapsız bırakan şahıslar, Ilıcak'a "Dünden beri sizin paralel medyanız bana ve aileme saldırıyor" cümleleriyle yanıt verdi. Ilıcak'ın ‘Paralel kim?' sorusunu da yanıtsız bırakan şahıslar, basın mensuplarına saldırarak Nazlı Ilıcak ve gazetecileri uzaklaştırmaya çalıştı. 



Haberin devamını için TIKLAYIN...




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin