Nazlı Çelik komandolarla Kato Dağı'na çıktı!

Star Ana Haber sunucusu, komandolarla birlikte Şırnak'ın Kato Dağı'nda operasyona katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Nazlı Çelik komandolarla Kato Dağı'na çıktı!

Star Ana Haber sunucusu Nazlı Çelik, terörle mücadele eden askerlerle birlikte sahaya inip yaptığı haberlerle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Çelik, şimdi de Şırnak Beytüşşebap'ta komandolarla operasyona çıktı.



Nazlı Çelik komandolarla Kato Dağı'na çıktı!



Komandolarla operasyonda



19 Nisan'dan bu yana devam eden Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 İncebel Dağları-Kato operasyonunun haberini yapmak için 2850 rakımlı Kato Dağı'na tırmanan Nazlı Çelik, jandarma komandolarla birlikte operasyona katıldı.



Nazlı Çelik komandolarla Kato Dağı'na çıktı! - Resim : 2



Birlikte kumanya yediler



Dağda askerlerle birlikte kumanya yiyen Çelik, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Çelik'in bizzat operasyona katılarak yaptığı haber, Star Ana Haber'in 25 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak bölümünde izleyici karşısına çıkacak.



Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı



Nazlı Çelik, haberin fotoğraflarını kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çelik, paylaşımlarına şu mesajları düştü:



Türk televizyonlarında Kato dağına çıkan ilk haber ekibi olmanın ve Mehmetçiğin burada geçen bir gününe ortak olmanın gururu çok büyük Star TV



Şırnak bir yandan teröristin kahpe kurşununun şehit ettiği yiğidini uğurlarken, bir yandan da kahramanlar destan yazıyordu Kato'nun zirvesinde. Türk tarihinin teröre en büyük darbeyi vurduğu rekor miktarda silah ve mühimmat ele geçirdiği Beytüşşebap'ta 37 gündür operasyonda Mehmetçik. En zor şartlarda günlerdir PKK'nın belini kırmak için mücadele ediyorlar. Bu uğurda gözünü kırpmadan canını feda eden bu ülkenin askerine polisine selam olsun. Jandarma komando timlerinin kahramanlık destanı bu aksam 19:00'da Star Haber'de..



Nazlı Çelik komandolarla Kato Dağı'na çıktı! - Resim : 3Nazlı Çelik komandolarla Kato Dağı'na çıktı! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin