Nazan Öncel'den coronavirüs iddialarına açıklama

Sanatçı Nazan Öncel coronavirüse yakalandığı yönündeki haberlerle ilgili bir açıklamada bulundu. Ünlü sanatçı test sonucunun pozitif çıktığını bu ifadelerle yalanladı:

Google Haberlere Abone ol
Nazan Öncel'den coronavirüs iddialarına açıklama

Sanatçı Nazan Öncel coronavirüse yakalandığı yönündeki haberleri yalanladı. Hastaneye gittiği ve test sonucunun pozitif çıktığı iddialarını yalanlayan Nazan Öncel konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

"Kamuoyuna Duyuru

Sadece ülkemizin değil tüm dünyanın baş etmeye çalıştığı Kovid-19 (Koronavirüs) salgını ile ilgili her gün doğru yanlış bir çok haberle uyarıldığımız bu zor günlerde hakkımda münferit haber sitelerinde yayınlanan ve hastalıkla ilgili bazı semptomları gösterdiğim gerekçesiyle hastaneye başvurup test yaptırdığım ve bu testin pozitif çıktığı yönündeki haberler asılsız olup şahsımı ve sevenlerimi derinden üzmüştür. Çok şükür sağlığım yerinde ve her duyarlı vatandaş gibi evimde kalarak önce kendime sonra başkalarına karşı sorumluluğumu yerine getirmekteyim. Gazetecilik biraz araştırma, sorgulama gerektirir. Haberi yapan kişi ve kurumların bu tarz hoş olmayan haberlerle kamuoyunu yanıltmalarını etik bulmuyorum. Konuyla ilgili gerekli tekziplerin yapılması için hukuki süreci işletmeden önce herkesi bu süreçte biraz daha sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Doğruluğundan emin olmadan yapılan bu tür haberler hem o hiç istemediğimiz panik ve korku havasının oluşmasına hizmet eder, hem de sevenlerimizi bu zor günlerde korkutmuş ve üzmüş olur. Herkese sağlıklı ve tedbirli günler dilerim. 🙏🙏♥️ Bununla beraber bu asılsız haberi yapanlar asılsız haber olduğu yetmezmiş gibi bir de saygın bir kurum olan CNN’i de kullanmışlardır, bu fake haberi yapanları bu sebepten de esefle kınıyorum. CNN’in bu haberle bir ilgisi yoktur, araştırdık ve öğrendik."

Nazan Öncel'den coronavirüs iddialarına açıklama

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin