NATO Genel Sekreterinden Türkiye'ye övgü! NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin çabalarını takdirle karşılıyorum

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Antalya'da Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüştü. NATO Genel Sekreterinden Türkiye'ye övgü: Türkiye'nin çabalarını takdirle karşılıyorum.

Google Haberlere Abone ol
NATO Genel Sekreterinden Türkiye'ye övgü! NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin çabalarını takdirle karşılıyorum

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Türkiye'yi Ukrayna'da barışçıl bir çözüme gidebilecek diplomatik ve siyasi süreçleri kolaylaştırma çabaları nedeniyle takdirle karşılıyorum" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Antalya Diplomasi Forumu için geldiği Antalya'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü.

"TAKDİRLE KARŞILIYORUM"
Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde Türkiye'nin diplomatik çabalarına ilişkin konuşan Stoltenberg, "Türkiye'yi Ukrayna'da barışçıl bir çözüme gidebilecek diplomatik ve siyasi süreçleri kolaylaştırma çabaları nedeniyle takdirle karşılıyorum" dedi.

Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere dün gece saatlerinde kente gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, sabah saatlerinde forumun düzenleneceği NEST Kongre Merkezi'ne geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE DE GÖRÜŞECEK
Stoltenberg, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılandı. Yürüyerek merkeze giren Stotenberg'e, Bakan Çavuşoğlu salonları tanıttı ve bilgilendirmeler yaptı.

Stoltenberg, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra ikili görüşmeye geçti. Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile de bir görüşme yapacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin