National Geographic, Türkiye'de yılın fotoğrafını seçiyor

Uluslararası Fotoğraf Yarışması, Türkiye'de 1 Eylül'de Akmerkez sponsorluğunda başladı.

Google Haberlere Abone ol
National Geographic, Türkiye'de yılın fotoğrafını seçiyor

National Geographic Society'nin sekizincisini düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması, Türkiye'de 1 Eylül'de Akmerkez sponsorluğunda başladı. National Geographic Türkiye tarafından yerel birincinin seçileceği yarışmaya okurlar dört ana kategoride katılabilecek: İnsan, Mekân, Doğa ve Paylaşmak.

 

Foto muhabiri Ara Güler, NTV program yapımcısı Oğuz Haksever, National Geographic Uluslararası Edisyonlar Fotoğraflar ve Tasarım Editörü  Darren Smith ve fotoğraf editörü Elizabeth Krist'ün yer aldığı Türkiye jürisi fotoğrafları yaratıcılık ve teknik kriterlere göre değerlendirecek.

 

Son katılım tarihinin 15 Kasım olduğu ve üç ay boyunca NG Türkiye internet sitesi üzerinden kabul edileceği yerel yarışmada kategorilerinde derece elde edenlerin ABD'de gerçekleşen uluslararası yarışma başvuruları National Geographic Türkiye tarafından gerçekleştirilecek.

 

Başvuru ve ödüller ile ilgili daha fazla bilgi almak için nationalgeographic.com.tr adresini ziyaret edebilir, dilerseniz iris.isik@ntv.com.tr adresinden  İris IŞIK ile iletişime geçebilirsiniz. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin