Nathan Redmond için bomba Fenerbahçe iddiası! Canlı yayında açıkladı

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Nathan Redmond hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Nathan Redmond'ın önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giyebileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Nathan Redmond için bomba Fenerbahçe iddiası! Canlı yayında açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı başarılı sonuçlarla zirve yarışının içinde kalan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İç ve dış transferde hareketli saatler geçiren Kara Kartal'da, Mert Günok ve Salih Uçan'la yeni sözleşme imzalanacak. Siyah-beyazlı yönetim kurmayları iki oyuncuya da zamlı yeni sözleşme teklif etti ve kısa zaman içinde imzaların atılması bekleniyor.

REDMOND HAKKINDA FLAŞ İDDİA

Son haftalarda gösterdiği başarılı performansla takımın vazgeçilmeyen isimlerden birisi olan Nathan Redmond hakkında ise bomba bir iddia ortaya atıldı.

Serdar Sarıdağ, "Redmond'ı bir sonraki sezon Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam. Ya da Galatasaray'da. Çünkü boşta, Redmond'ı önerdiler de Fenerbahçe'ye'' dedi.

Nathan Redmond için bomba Fenerbahçe iddiası! Canlı yayında açıkladı

Nathan Redmond ikinci yarıda oynanan Fenerbahçe derbisinde sonradan oyuna girmiş ve 1 gol-3 asistlik performansla derbiye adeta tek başına damga vurmuştu.

Southampton'dan kiralanan Redmond bu sezon 28 maçta 6 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin