'Nar'ın yazarından yeni kitap!

Bir süre önce Akşam'da kaleme aldığı hikâyelerle tanınan Ece Gamze Atıcı'dan okurlarına yeni kitap müjdesi...

Google Haberlere Abone ol
'Nar'ın yazarından yeni kitap!

Bir süre önce Akşam gazetesinde kaleme aldığı hikâyelerle okurlarına seslenen Ece Gamze Atıcı, "Nar" ve "Adem Aynası" kitaplarının ardından "Edepsizin El Kitabı"nı okurlarıyla buluşturdu.



'Nar'ın yazarından yeni kitap!



Atıcı, Doğan Novus'tan çıkan "Edepsizin El Kitabı"nda, Chava G. Fisher mahlasıyla edepsizliğe ince bir gönderme yapıyor.



Kitaptan:



Bu dünyada istediğin almak için edepsiz olacaksın edepsiz! Dünyanın adil bir yer olduğunu kim söyledi ki size? Uykunuz olduğu halde yataktan çıkmak zorunda olmanız elbette zalimce. Sevdiğiniz birinin size yüz vermemesi, ailede pek de popüler olmamanız, ne kadar çalışırsanız çalışın bir türlü terfi alamamanız, hayallerinizin peşinden koşacaksınız diye beş parasız kalmanız da pek hoş değil tabii. Bu kitap kendini mutsuz, huzursuz, hatta kullanılmış hissediyorsanız size yepyeni bir hayatın kapılarını açmak için yazıldı. Adım adım sizi mükemmel bir edepsize dönüştüreceğim! Bu dünyada istediğinizi almak için olmanız gereken şeye yani. Evet. Bunun için ellerinizi biraz kirleteceksiniz. Evet. Ama o kapılar kesinlikle açılacak. Çünkü ben öyle söylüyorum. Şüpheniz varsa, bilin ki benim de sizinle uğraşacak vaktim yok. Eğer öyleyse, elinizdeki kitabı yavaşça çoksatarlar bölümüne bırakın. Merhaba sevgilim, sana yardım etmeye geldim! İsmim Chava. 



Ece Gamze Atıcı kimdir?



Ece Gamze Atıcı İstanbul Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okudu. Öğrenciliğinden itibaren çeşitli roman ve makale çevirilerinin yanı sıra dergilerde müzik ve sinema yazıları yazdı. Galatasaray Üniversitesi’nde İletişim Stratejileri ve Halka İlişkiler bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Bir süre İspanya’da kaldı. Salamanca Üniversitesinde Çağdaş İspanyol edebiyatı dersleri aldı. Medyada çalıştı. Yazarın diğer kitapları Nar (2011) ve Adem Aynası’dır (2013). Chava G. Fisher, yazarın bir nevi mahlası, hayali kahramanı ya da alt benliğidir. Ancak bunların hiçbiri Chava’nın gerçekte var olmadığına kanıt değildir. 


Etiketler nar kitap
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin