Napoli'de forma giyen Eljif Elmas: Napoli takımı olarak bir gelir planlıyoruz ve düşünüyoruz

Napoli'de forma giyen Eljif Elmas, Türkiye'de yaşanan deprem nedeniyle hem kulüp hem bireysel olarak ellerinden geleni yapacaklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Napoli'de forma giyen Eljif Elmas: Napoli takımı olarak bir gelir planlıyoruz ve düşünüyoruz

Elmas, Instagram hesabından yaptığı kısa görüntülü paylaşımda, yardım kampanyasını duyurarak, "Ülkem için çok üzgünüm. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yapılan yardımların dışında biz Napoli takım olarak bir gelir planlıyoruz, düşünüyoruz ve inşallah en kısa zamanda Türkiye'ye bağış olarak göndereceğiz. Yardımlarınızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki Elmas, ayrıca yaptığı başka bir paylaşımda da takım olarak imzaladıkları Napoli formasını göstererek, "Canım Türkiyem için takım arkadaşlarımla birlikte formalarımızı açık arttırmaya çıkarıyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Elmas, takım arkadaşları Gürcü Kvicha Kvaratskhelia ve Nijeryalı golcü Victor Osimhen’in imzalı formalarını gösterdiği fotoğraflarla da paylaşım yaptı.

Napoli'nin hafta sonu Serie A'nın 22. haftasında sahasında Cremonese'yi 3-0 yendiği maçta, 3. golü atan Elmas, gol sevinci sırasında elleriyle ay-yıldız yaparak, golünü Türkiye'ye adadığını göstermişti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin