Namus dedikodusu vahşeti. 15 yıllık eşini 3 çocuğunun gözü önünde kurşuna dizdi

İstanbul Bağcılar'da İslam Keleş, eşini 3 çocuğunun gözü önünce kurşuna dizdi.

Google Haberlere Abone ol
Namus dedikodusu vahşeti. 15 yıllık eşini 3 çocuğunun gözü önünde kurşuna dizdi

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre tesisatçılık yapan İslam Keleş, 15 yıllık eşi Yeliz Keleş'in (32) ve üvey amcasının ilişki yaşadığını öğrendi.

Eşiyle bir süre tartışan İslam Keleş dışarı çıktı ve 45 yaşındaki üvey amcası İsa Ergün'ü silahla vurdu. Cinnet geçiren İslam Keleş eve döndüğünde ise 15 yıllık eşine 3 çocuğunun önünde defalarca ateş etti.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise amca İsa Ergün'ün başına ve göğsüne isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Eşi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Yeliz Keleş de yaşamını yitirdi. Yapılan incelemelerin ardından cesetler Bahçelievler Yenibosana’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Keleş çiftinin çocukları ise annelerinin ölüm anını anlattı. 

"ANNEME PEŞ PEŞE ATEŞ AÇTI"

İslam Keleş ve ölen Yeliz Keleş'in çocuklarından biri olan H.K.'nın, “Babam eve gelerek annemle tartıştı ve dışarı çıktı. Silah sesleri geldi. Silah seslerinden sonra eve geldi anneme peş peşe ateş açtı” dediği öğrenildi.

Namus dedikodusu vahşeti. 15 yıllık eşini 3 çocuğunun gözü önünde kurşuna dizdi

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan İslam Keleş, eşi ve üvey amcasının ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra olayı gerçekleştirdiğini belirtti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Keleş tutuklandı.

Namus dedikodusu vahşeti. 15 yıllık eşini 3 çocuğunun gözü önünde kurşuna dizdi - Resim : 2

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin