Namaz kılmadan maça çıkmıyor. Mohamed Salah maç günü rutinlerini açıkladı

Liverpool formasıyla bu sezon inanılmaz bir sezon geçiren Mısırlı yıldız Mohamed Salah maç günü rutinlerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Namaz kılmadan maça çıkmıyor. Mohamed Salah maç günü rutinlerini açıkladı

Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da istediği gibi bir performans sergileyemese de Mohamed Salah kariyerinin en iyi sezonlarından birini yaşıyor.

Liverpool formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 38 maça çıkan Mohamed Salah bu maçlarda 22 gol ve 11 asistlik performans sergileyerek 33 gole direkt olarak katkıda bulundu. Mohamed Salah bu başarısının sırrını ve maç günü yaptığı rutinleri açıkladı.

Güne namaz kılarak başlayan Salah, daha sonrasında meditasyon ve yoga yaparak zihnini rahatlattığını söyledi. Maç günü evindeyse bisiklet antrenmanıyla ısındığını belirten Salah daha sonra sağlıklı ve bol proteinli bir kahvaltıyla güne hazırlanıyor. Tüm bunların ardından maç öncesinde hafif bir öğle yemeği yiyerek maça hazırlandığını söyleyen Salah bu rutinlerin kendisi adına büyük önem arz ettiğini belirtti.

Namaz kılmadan maça çıkmıyor. Mohamed Salah maç günü rutinlerini açıkladı

KLOPP 2018 YILINDA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, 2018 yılında yaptığı açıklamada takımda forma giyen Müslüman oyuncular hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sadio Mane ve Salah, her maç öncesinde abdest alıyor. Bu takım için bir ritüel oldu. Onların hazır olması için biz de soyunma odasına 1-2 dakika erken geliyoruz. Kimse çıkıp 'Niye onları beklemek zorundayız?' demiyor. İdeal bir dünyada işler böyle yürür."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin