Nagehan Alçı'dan Rasim Ozan Kütahyalı'nın tepki çeken sözlerine açıklama: Bu kadar fazla düşünmek ve okumanın getirdiği çok yaratıcı patlamalar...

Yazar ve yorumcu olan Rasim Ozan Kütahyalı'nın "İsteseydim İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı" sözleri gündeme düşmüş epey tepki toplamıştı. Habertürk yazarı Nagehan Alçı, eşinin sözleri için açıklama yaptı. Alçı, Kütahyalı için "Sürekli okur. Bu kadar fazla düşünmek ve okumanın getirdiği çok yaratıcı patlamalar da oluyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Nagehan Alçı'dan Rasim Ozan Kütahyalı'nın tepki çeken sözlerine açıklama: Bu kadar fazla düşünmek ve okumanın getirdiği çok yaratıcı patlamalar...

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, yazar ve yorumcu olan eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın "İsteseydim İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı" açıklamasını, "Bu kadar fazla düşünmek ve okumanın getirdiği çok yaratıcı patlamalar da oluyor" sözleriyle yorumladı.
 
Haber Global'de Buket Aydın'ın 'Yüz Yüze' programına konuk olan Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın 2019 belediye seçimlerine yönelik söylediği sözleri değerlendirdi.

"BAŞLARDA MÜDAHALE EDİYORDUM"

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Alçı, "Rasim'le çok farklı karakterleriz, çok orijinal çıkışları olabiliyor ama müthiş bir zekâ ve entelektüel birikime sahip, tam bir kitap kurdudur. Sürekli okur. Bu kadar fazla düşünmek ve okumanın getirdiği çok yaratıcı patlamalar da oluyor. Bunu doğru bulmadığımı söylerdim, başlarda bunu yapmaması için bazı müdahalelerde bulunuyordum ama artık öğrendim ki, kimse kimseyi şekillendiremez, bu konudaki reflekslerimi geride bıraktım" ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol'da, “Ben inanmadığım şeyi yapsaydım, inanmadığım şekilde devreye girseydim, İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı. Bunu da herkes bilir. İstanbul ve Ankara'da iktidar değişmezdi" demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin