Nagehan Alçı boşanma iddialarını doğruladı! Kütahyalı'ya duygu dolu sözler

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, 10 yıldır evli olduğu Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma iddialarını doğruladı. Sosyal medya paylaşımında "O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Nagehan Alçı boşanma iddialarını doğruladı! Kütahyalı'ya duygu dolu sözler

2010 yılında evlenen ikiz çocukları bulunan Habertürk yazarı Nagehan Alçı ve yorumcu yazar Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanmak için aile mahkemesine başvurdu. Nagehan Alçı, mahkemeden gizlilik ve yayın yasağı talebinde bulundu.

Alçı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

"RASİM'E SALDIRILIYOR"

Alçı, boşanma haberlerinin ardından Rasim Ozan Kütahyalı hakkındaki iddiaları yalanladı. "Benim açıklamama rağmen hala yalan ve çarpık haberler yapılmaya devam ediliyor. Benim asla ifade etmediğim hususlar uydurularak Rasim’e saldırılıyor. Biz anlaşmalı boşanıyoruz. Çekişmeli değil. O her zaman iyi ve mesuliyetli bir aile babası oldu. Sorumluluklarını hep üstlendi." dedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin