Müzisyenlere destek için yayına başlıyor

Coronavirus salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin yanında olmak ve onların sesini duyurmak için, “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı yayına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Müzisyenlere destek için yayına başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin coronavirus salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin yanında olmak ve onların sesini duyurmak için hayata geçirmeye hazırlandığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı yarın (Cuma) başlıyor. Cuma günü saat 21.00’de Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından canlı yayınlanacak programın ilk konuğu O Ses Türkiye ve Rising Star yarışmalarında adını duyuran, yakın zamanda da “Yok Diyemem” isimli klibini çeken Gökhan Yeniada olacak.

Salgın boyunca gerçekleştirdiği destek paketleriyle vatandaşının yanında olmaya devam eden Lüleburgaz Belediyesi’nin, müziğe gönül vermiş kişilerle gerçekleştireceği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı yarın (Cuma) başlıyor. Birbirinden renkli konukların yer alacağı programda izleyicilere müzik ve sohbetler sunulacak.

Gökhan Yeniada ile başlıyor

Çekimlerinin Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde coronavirus önlemleri kapsamında gerçekleştirileceği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’in” ilk konuğu O Ses Türkiye ve Rising Star’la tanınan Gökhan Yeniada olacak. Geçtiğimiz aylarda söz ve müziği kardeşi Göktuğu Yeniada’ya ait olan “Yok Diyemem” adlı şarkısına klip çeken Yeniada, yeni klibinden müzik yaşantısına, başına gelen ilginç olaylardan örnek aldığı kişilere kadar çok sayıda bilinmeyeni izleyicilere anlatacak.

Her Cuma saat 21.00’de

Sunuculuğunu Tansu Edip Gökbudak ve İsmet Altay Süpürgeci’nin yaptığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı her Cuma saat 21.00’de birbirinden değerli konuklarıyla Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından izleyicilerle buluşacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin