Müziğin devleri İstanbul'da

Dünyaca ünlü müzik efsaneleri İstanbul’a geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Müziğin devleri İstanbul'da

5 Grammy ödüllü caz solisti Diana Krall, yüzyılın en önemli keman virtüözü Andre Rieu ve Frank Sinatra’nın 100. yaşı anısına Sinatra&Friends müzikali Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve IEG Live organizasyonuyla “Good Music in Town’’ kapsamında Ekim ve Kasım aylarında İstanbul’da. 



5 Grammy ödüllü Cazın buğulu sesi Diana Krall 



Good Music in Town konserleri kapsamında ilk olarak günümüz caz müziğinin dünyaca ünlü yorumcusu Diana Krall, 27 Ekim Salı akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak. Yeni albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul’da konser verecek olan Krall,The Mamas and the Papas’tan California Dreamin, Eagles’tan Desperado, Bob Dylan'dan albüme adını da veren Wallflowers gibi tüm zamanların en iyi pop klasiklerini caz yorumuyla yeniden yorumlayacak. Bugüne kadar Kanada’nın en prestijli müzik ödüllerinden JUNO’da 8 ödül kazanan, 5 Grammy’nin yanı sıra 9 altın, 3 platinum ödüle sahip olan ve Billbord Caz Listelerinde 8 albümüyle en üst sırada yer almış tek caz sanatçısı olan Krall, buğulu sesiyle kulakların da pasını silecek.



Müziğin devleri İstanbul'da



Andre Rieu Ankara ve İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak



Good Music in Town serisinin bir diğer yıldızı ise Andre Rieu… “Valslerin Kralı” bu yıl ilk kez Ankaralı müzik severler ile de buluşacak. 5 Kasım’da Ankara Arena, 7 Kasım’da da İstanbul’da Ülker Arena’da sevenleriyle buluşacak olan Andre Rieu,  izleyenleri sürprizlerle dolu yeni şovuyla yine şaşırtacak. Bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu, yine Pollstar’da 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler listesinde 12. sırada yer alıyor. The New York Times’da yayınlanan bir incelemede“Klasik Müziğin Madonna’sı” olarak söz edilen André Rieu’nun müziğinin tüm dünyayı kucaklayabilecek bir güce sahip olduğu belirtiliyor.



Frank Sinatra’nın 100. Doğum günü kutlanıyor



Good Music in Town serisinin son etkinliği ise Sinatra&Friends olacak. Frank Sinatra’nın 100. Yaşı  kapsamında 20-22 Kasım tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek olan konserde, Tam Ward, George Danial Long ve Mark Adams, sırasıyla Frank Sinatra, Davis Jr. ve Dean Martin’I canlandıracak ve mükemmel sahne şovu ile swing döneminn en çok bilinen ve sevilen parçaları seyircilerle buluşturacak. Yaklaşık 10 yıldır Londra West End’deki  “Rat Pack” müzikalinde sahne alan ve dünya genelinde 1 milyondan fazla kişi tarafından canlı olarak izlenen sanatçılar, Sinatra ve arkadaşlarının ruhlarını ve seslerini günümüzün sahnesine getirecek.



Müziğin devleri İstanbul'da - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin