'Müzeyyen Müzikali' geliyor!

Müzeyyen Senar’ın iz bırakan şarkıları Şevval Sam’ın yorumuyla sahneye taşınıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Müzeyyen Müzikali' geliyor!

Gerçekleştirdiği konserlerle sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturan Kerki Production ve Solfej Organizasyon, ses getirecek bir projeye imza atıyor.



Türk müziğinin en büyük seslerinden Müzeyyen Senar’ın iz bırakan şarkıları Şevval Sam’ın yorumu ile sahneye taşınıyor. 84 yıllık sanat hayatına pek çok unutulmaz eser sığdıran değerli sanatçının hayatından önemli kesitlerin müzikle harmanlandığı gösterinin metni önemli edebiyatçılarımızdan Figen Şakacı’nın; rejisi ise müzikal tiyatronun deneyimli yönetmenlerinden Engin Alkan’ın imzasını taşıyor.



İlk gösterimini sanatçının ölüm yıldönümü olan 8 Şubat’ta Uniq’de yapacak olan 'Müzeyyen' projesinde Şevval Sam’a daha önce Müzeyyen Senar ile birlikte çalışmış olan birbirinden kıymetli duayen müzisyenler eşlik ediyor ve müzik direktörlüğünü de Fahrettin Yarkın üstleniyor.



Projenin sahne tasarımını Cem Yılmazer, kostüm tasarımını ise Esra Başıbüyük yapıyor. Proje menajerliği Harun Belenoğulları tarafından yürütülecek olan 'Müzeyyen' müzikali 8 Şubat’ta gala gösteriminin ardından 16 Şubat’ta biletli ilk gösterimi ile UNIQ’te sahnelenecek.



'Müzeyyen Müzikali' geliyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin