Muzdan sonra şimdi de pirzola

Nusret Gökçe, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış muz isimli çalışmasını 120 bin dolara satmasına karşılık olarak duvara bantladığı pirzola 1 milyar 250 milyon dolar fiyat koydu.

Google Haberlere Abone ol
Muzdan sonra şimdi de pirzola

Ünlü kasap Nusret Gökçe sosyal medya paylaşımlarına dikkat çeken bir yenisini daha ekledi. Gökçe, İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan'ın duvara bantlanmış muz isimli eserini 120 bin dolara satışa çıkarmasına üzerine bir pirzolayı bantladı ve fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabında "Sadece $1,250,000,000 dedi" notuyla paylaştı.

Gökçe'nin 1 milyar 250 milyon dolar yani 7,2 milyar TL istediği bu pirzola için sosyal medya kullanıcılarının ne tepki vereceği merak ediliyor.

Duvara bantlanmış muzu 120 bin tl'ye sattılar

ABD'nin Miami şehrinde düzenlenen Art Basel Sanat Festivali kapsamında sergilenen ve sadece "duvara bantlanmış bir muzdan" oluşan sanat eserine 120 bin dolara alıcı çıktı. İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan tarafından yapılan postmodern eser, Miami'deki bir süpermarketten alınan bir adet muz ve 15 santim uzunluğunda bir koli bandından oluşuyor.

Etiketler Nusret et muz
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin