'Mutlu Aile Defteri' setinden ilk kareler!

Tuncel Kurtiz'in başrolünde olduğu “Mutlu Aile Defteri” 8 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
'Mutlu Aile Defteri' setinden ilk kareler!

İzmir’in bir kasabasında yaşayan emekli asker Yıldırım Taşyumruk  ve evlatlarının hikayesini anlatan, konusuyla olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken “Mutlu Aile Defteri” izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.



Nihat Durak'ın yönetmenliğini yaptığı, Tuncel Kurtiz, Binnur Kaya, İlker Aksum, Bülent Parlak, Büşra Pekin, Öner Erkan ve Goncagül Sunar’ın rol aldığı filmin çekimleri İzmir’de gerçekleşti. Çekimler, 60 farklı mekanda 6 haftada tamamlandı. Filmin genelinde  oyuncu kadrosu ve teknik ekiple birlikte 2 bin kişi görev aldı. Çekimler esnasında 22 yıl aradan sonra İzmir’e tekrar kar yağdı.



Flashback sahnelerinin hazırlığı 4 ay sürdü



Filmin 50 yıl öncesini anlatan flashback sahnelerinin hazırlığı için titizlikle çalışan ekip hem oyuncuların kostüm saç makyajı gibi fiziksel görünüşleri hem de dekordaki zamansal farklılıkların geliştirilmesi için yaklaşık 4 ay çalıştı.



Yıldırım  Taşyumruk’un (Tuncel Kurtiz) çatıdan düşme sahnesinde Special Efekt ekibinin hazırladığı özel halat sistemleri kullanılarak oyuncuların güvenliği sağlandı.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin