Mustafa ve Halil'in Hikayesi. Yazar Emek Servi'den bir yolun bin başka hali

Daha önce Düzlükotu ile kitap severlerin beğenisini toplayan Emek Servi'nin Mustafa ve Halil adlı kitabı raflardaki yerini aldı. Mistik ve yer yer şaşırtıcı akarken tüm hikayelerinde derinliği sadelikle sunmayı başaran kitap, birbirine bağlı 18 kısa öyküden oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa ve Halil'in Hikayesi. Yazar Emek Servi'den bir yolun bin başka hali

Emek Servi’nin kaleme aldığı ve gizemli iki yol arkadaşının hikayelerini konu eden Mustafa ve Halil kitabı raflardaki yerini aldı. İki ismin, bilinmeyen mekanlarda ve zamanın olağandışı seyrinde yaşadıkları yolculuğu konu alan öykü, okuyucuyu kendi iç dünyasının derinliklerinde seyahate çıkarıyor.

Mustafa ve Halil, mekandan bağımsız bir anlamın ve zamanla bozulmayan iki insanın yolculuğunu anlatıyor. Mistik ve yer yer şaşırtıcı akarken tüm hikayelerinde derinliği sadelikle sunmayı başaran kitap, birbirine bağlı 18 kısa öyküden oluşuyor. Zamanın ve mekânın göreliliğine tanıklık etmek isteyen kitapseverleri hikayenin bir parçası olmaya davet eden Mustafa ve Halil; “Renklerin Dünyası”, “Çilek Toplayan Kadınlar”, “Devri Daim” gibi kısa öykülerle okuyucusunu sorularla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Daha önce Düzlükotu isimli eserle okurların beğenisini toplayan Emek Servi’nin kaleme aldığı Mustafa ve Halil, Post Yayınevi etiketiyle raflardaki yerini aldı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin