Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz'den 'kanser' benzetmesine tepki

Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Sedat Doğan’ın dünkü açıklamalarında yaptığı kanser benzetmesi nedeniyle tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz'den 'kanser' benzetmesine tepki

Sarper Cengiz, Cengiz Ailesi olarak Sedat Doğan’dan özür beklediklerini söylerken, "Ben 18-19 yıllık üyenizim. İşlerimin yoğunluğundan dolayı iç içe olamıyordum Galatasaray'la. Sedat Bey vicdandan bahsetti. Konu Galatasaray değil, aile olarak vicdanımız kanıyor, canımız yanıyor. Hastalık bu, biz bunu en iyi şekilde atlatırız diye düşünüyoruz" dedi.

Sarper Cengiz, "Bu 3 yıllık süreçte vicdanla ilgili bir özür bekleniyormuş. Sedat Bey, dünyada 8 bin çeşit hastalık var, o hastalığı öyle bir anlattınız ki... Babamın hastalığıyla çok yakından ilgilenmişsiniz. Organları saydınız, eksik organ kaldı mı diye doktorlarla baktık." ifadelerini kullandı.

Sedat Doğan: Mustafa Cengiz'in hastalığından bahsetmedim

Kürsüde yeniden söz alan Sedat Doğan, "Konuşmalarımda Mustafa Cengiz'in hastalığıyla ilgili hiçbir şey söylemedim. Sağlık durumunu da bilmiyorum. Galatasaray'ın daha önceki yönetimlerinden de bahsederek böyle bir hastalık çıktığını söyledim. Eğer ailesini bilmeden üzdüysem özür dilerim ama Mustafa Cengiz'in hastalığıyla ilgili bir şeyden bahsetmedim. Eski yönetim buradan bir mağduriyet çıkarmasın." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin