"Mustafa Ceceli’yi Justin Bieber’a benzettim"

“İsmi Lazım Değil”de Esin Övet ve Savaş Özbey podyum dünyasının efsane mankenlerinden Deniz Akkaya’yı konuk etti.

Google Haberlere Abone ol
"Mustafa Ceceli’yi Justin Bieber’a benzettim"

Cine5 ekranlarının sevilen programı “İsmi Lazım Değil”de Esin Övet ve Savaş Özbey podyum dünyasının efsane mankenlerinden Deniz Akkaya’yı konuk etti. Ünlü manken tüm sorulara açıklıkla cevap verdi.



Mustafa Ceceli’yi babyface olduğu için Justin Bieber’a benzettim”



Müzik ödülleri sırasında sosyal medyada Mustafa Ceceli’yi Justin Bieber’e benzetmesinin eleştirilmesi üzerine cevap veren Akkaya “Justin Bieber ve Mustafa Ceceli’yi benzetme nedenim babyface olması yüzündendi. Ne yaşam tarzı ne de müzik tarzı benzemiyor.Ama başarısıyla bütün müzik ödüllerini topladı.” diye cevap verdi.



“İnsan detoksu yapıyorum”



Anne olduktan sonra arkadaşları arasında da bir eleme yaptığını söyleyen Deniz Akkaya “Kokteyl’li çok sevmem. İnsanlarında sek, karışmamış halini severim. İçine ne karıştığını bilmediğim insanları sevmem. Baş ağrısı yaparlar onlar. En önemlisi insan detoksu bence.” dedi.



“Yıllar beni de değiştirdi, artık daha sakinim”



Esin Övet’in “Deniz Akkaya’ya  ün ve şöhret ne getirdi, neler götürdü?” sorusu üzerine “Bende keşkeler hiç olmaz. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyorum. Yaşarken hüzünlendiğim şeyler de yaşadım. Beni sinirlendirmek artık o kadar zorlaştı ki. İnsanları olduğu gibi kabullenmeyi öğrendim. Eskiden etrafımı değiştirmekle çok uğraşırdım. Artık vazgeçtim. Zor günlerimde dört sene psikoloğa gittim.



İkna olması zor bir insanım. O dönemde ikna olmadıklarım zaman içinde gerçekleşti, ikna oldum. Onun uyarıları ve hayatımdan çıkarmam gerektiğini söylediği insanlar gerçekten hayatımdan çıktı söyledikleri oldu. Psikoloğum artık doktorumdan çok dostuma dönüştü.” diye cevap verdi.



Podyumlarda fırtına gibi estiği yılların ardından meslekten ayrılan Deniz Akkaya“Podyumları bırakmam öngörülü bir hareket oldu bence. Eskiden büyük moda şovları olurdu. İşimiz o zamanlar bir zevkti. Bizim işimiz iş olsun diye yapılacak bir iş değil. Çok çabuk eleştirilir. Eleştiriye günümüz dünyasında daha çok rastlanıyor. Erkekler, kadınları daha acımasızca eleştiriyorlar. Ne olunacak kapak ne de çıkılacak bir defile kalmamıştı. O dönemde ayrılmaya karar verdim. Şimdi eski şaşalı büyük defileler yok, moda sektöründe küçülme var. Moda dergilerinin kapaklarında modellerden çok oyuncular ve Popstarlar yer almaya başladı.” diyerek ayrılma nedenlerini anlattı.



“Mankenlikte çok para kazandım ama asıl kazancım dünyayı görmekti”



Podyumlarda olduğu dönemde en çok kazanan mankenlerden biri olan Akkaya“Evet çok para kazandım ama şimdiki modeller bunu elde edemiyor. Paradan daha önemli kazancım, dünyanın bilmediğim ülkelerine köşelerine gitmekti. Çocuğum şimdiki heyecanım ama o zamanlarda 19-20’li yaşlarda işim tatmadığım heyecanları yaşattı.” diyen ünlü manken, yeni nesil mankenler arasında favori isminin Didem Soydan olduğunu söyleyerek “Didem Soydan’ı çok beğeniyorum. Ben dövme sevmeyen bir insanım. Didem’in çok dövmesi olmasına rağmen gelinlik defilesinde görünce beğendim. Didem Soydan’ın yaşam tarzını da çok beğeniyorum.” diyerek cevap verdi.



“Ayşe mutlu olsun yeter”



Esin Övet’in “Ayşe de bu mesleği seçse ne dersin?” sorusunu cevaplandıran Akkaya, “ Ayşe yay burcu, özgürlüğüne değer veren bir çocuk. Dövme de dâhil. Sadece motosiklet kullanmasın. Bir tek onu istemem. Ne iş yapmak istiyorsa onu yapsın. Çok sevecen, çocuk sevmeyen insanlara bile kendini sevdirecek kadar şeytan tüyü var. Bilmiş. Bazen bana bile ders veriyor. Onun için çok özeniyorum. Onunla yan yana geldiğimde bambaşka bir insan olmaya gayret gösteriyorum. O mutlu olsun yeter.” diyerek kızını bu konuda özgür bırakacağını söyledi.



“Deniz Akkaya mutlu bir kadın mı?”



Ünlü manken, “Deniz Akkaya mutlu bir kadın mı? sorusuna “Belli dönem aralıklarında bana ne mutluluk verdiyse onun peşinden gittim. Hayatımda keskin değişiklikler var. Bazen dostlarımı da kaybediyorum, şimdiki şartlara ayak uyduramıyorlar. Ben ortama göre değişirim. Olmayacak yerde olmayacak insanla arkadaş olabilirim. Kendimle barıştığım için de mutluyum.  Sivri değil yumuşak konuşmaya çalışıyorum. Ben yapı olarak direkt ve düz konuşan bir insanım, karakterimin özü bu.” diyerek açık yüreklilikle cevap verdi.



Savaş Özbey’in kızı Ayşe için “Ünlü çocuğu sendromu olursa ne yapacaksın?” sorusu üzerine Akkaya “Benim çocuğumun benden dolayı sahip olduğu negatif özellikler kadar pozitif özellikleri de var. Sadece maddi anlamda söylemiyorum. Ayşe önceki hayatımı sorarsa seni ilgilendirmez derim. Ama babasıyla ilgili soruyorsanız, ben ve babası ayrı ayrı kendimizce anlatacağız. Ben doktorlardan akıl ve yardım alıyorum. Ayşe izole yaşamıyor, gerçeklerden uzak değil. Onun için arkadaş çevremi bile değiştirdim. Hayata daha yakın olması için, her şeyi bilerek yaşaması için. Medyaya düşeni bilemem ama anne olarak doğru eğitimi vermeye çalışıyorum.” dedi.



“Ayşe’nin anne ve babası Deniz Akkaya ve Efe Önbilgin bir araya geliyor mu?”



Deniz Akkaya, kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin’le görüşüp görüşmedikleri ile ilgili soruya “Belli bir zamana kadar asgari müşterekte bir araya geliyorduk ama arada negatif enerji olunca gelmemeye karar verdik. Olayın sadece hukuki yönü devam ediyor, ama ben bu işi geride bıraktım önüme bakıyorum.” diyerek cevap verdi.



“Survivor’dan teklif gelmedi, zaten gitmem”



Ekranların popüler yarışması Survivor ile ilgili kendisine teklif gelmediğini söyleyen Akkaya, açlığa dayanamadığı için yarışmaya katılmayı hiç düşünmemiş “Survivor’dan teklif gelmedi, ama zaten gitmem. Ben düzenli spor yaptığım için çabuk acıkırım. Yemek yemediğim zaman agresif olurum, sinirlenirim.” diyerek ada şartlarında yaşamanın kendisine uygun olmadığını belirtti.



“Güzide Duran ve Ebru Şallı ile görüşüyorum”



Eski podyum arkadaşlarıyla zaman zaman görüştüğünü söyleyen Deniz Akkaya“Eskilerden Güzide Duran ile zaman zaman görüşüyorum. Cengiz Abazoğlu ve onun gibi görüştüğüm birçok isim var. Ebru Şallı ile de zaman zaman görüşürüm.” dedi.



“Hayatımda biri yok ama olsun istiyorum”



Esin Övet’in “Hayatında bu günlerde aşk var mı?” sorusuna samimiyetle cevap veren Akkaya “Ben de hayatımda birisinin olmasını istiyorum. Ben mutlu olmalıyım ki kızım da benden pozitif elektrik alsın. Ben inanmadan önce, bazı şeyleri kapalı kapılar ardında yaşamaya çalışıyorum. Bir gün kızıma tanıştıracaksam dikkat ediyorum, emin olmayı istiyorum. Olmasını istiyorum. Zaman zaman denemelerim de oluyor. Artık ne istediğimi o kadar iyi biliyorum ki, onu görmediğimde net konuşuyorum. “Şartlarım bu uyuyor mu?” diyorum genelde uymuyor bu şartlar. Keşke bir gün biri gelse dese ki “Bütün şartlar uyuyor” ben de bütün vaktimi ona vereyim.” diyerek aşk ile ilgili düşüncelerini paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin