Mustafa Ceceli’ye konser vetosu

İki hafta öncesine kadar herkesin örnek aldığı bir kariyer tablosu çizen Mustafa Ceceli, zor günler geçiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Ceceli’ye konser vetosu

Oğlu arın'ın annesi Sinem Gedik'ten tek celsede boşanan şarkıcının 5 gün sonra yasak aşkı Selin İmer'le evlilik kararı alması herkeste şok etkisi yaratmış, ünlü popçunun sevenleri duruma isyan etmişti. Boşanma stresini amerika'da yakın dostu Ahmet Hulusi'nin yanında atan Mustafa Ceceli olay sonrası ilk konserini Mersin'de vermeye hazırlanıyor.



17 Haziran'da Mersin'de halk konseri verecek olan şarkıcıyı izlemeye kaç kişinin gideceği merak konusu... 18 Haziran'da Kilis, 28 Haziran’da Antalya ve 5 temmuz'da Manavgat'ta seyirciyle buluşacak olan Cecelİ, bu konserlerinin anlaşmalarını boşanma kararı öncesi yapmıştı.



KONSER BAŞINA 60 BİN



Özel hayatındaki radikal gelişme nedeniyle sosyal medyada ağır eleştirilerin hedefinde yer alan Mustafa Ceceli'ye birçok belediyenın de konser vetosu uygulamaya başladığı öne sürüldü. Duymayan Kalmasın’ın haberine göre daha önce halk konserleri ve festivallerin aranılan isimlerinin başında gelen şarkıcının şu günlerde yaz programlarını hazırlayan belediyelerde artık eskisi kadar rağbet görmüyor. Ceceli'nin konser başına aldığı ücretin de 60 bin TL olduğu konuşuluyor.



Öte yandan bazı radyoların da eskisi kadar Ceceli şarkıları çalmaması dikkat çekiyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin