Müslüm Baba için bağlama öğreniyor

Timuçin Esen, rolü için bağlama derslerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Müslüm Baba için bağlama öğreniyor

Arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını anlatacak filmde başrol oynayacak olan Timuçin Esen, rolü için bağlama derslerine başladı.



2013 yılında vefat eden ‘Baba’ lakaplı sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatacak film için hazırlıklar devam ediyor. Gürses’in Şanlıurfa’daki çocukluğundan İstanbul’daki ilk yıllarına, jiletli konserlerinden rock albümlerine kadar tüm hayatını perdeye taşıyacak projede başrolü üstlenen Timuçin Esen, New York’ta oyuncu koçu Greta Seacet’le çalışmalarının ardından şimdi de bağlama dersi alıyor.



Film için elinden geleni yapmak isteyen Esen, bağlamacı Ferdi Topal’la çalışıyor. Şevval Sam’ın eski ekibinde olan Topal’la sık sık bir araya gelen oyuncu, performansıyla göz doldurdu. Oyuncunun müzisyenle, ‘Bodrum Masalı’ dizisinde kamera karşısına geçtiği Sam aracılığıyla tanıştığı öğrenildi. Esen’in sosyal medyada paylaşılan karesi, hayranlarından büyük ilgi gördü.



Ferdi Topal, 64 yaşında yaşamını yitiren Gürses’in hayatını anlatacak filmdeki bağlama sahneleri için Timuçun Esen’le sık sık bir araya geliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin