Muslera'nın veliahtı bulundu. Galatasaray, Güney Amerika'dan yine panter getiriyor

Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fernando Muslera'nın yerine kaleci arayışlarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip Atalanta forması giyen Arjantinli kaleci Juan Musso'yu ilk seçenek olarak belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Muslera'nın veliahtı bulundu. Galatasaray, Güney Amerika'dan yine panter getiriyor
Arşiv

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kararını henüz yönetime bildirmeyen Fernando Muslera'nın geleceği belirsizliğini korurken sarı-kırmızılı ekip kaleye yine Güney Amerikalı bir ismi olan Juan Musso'yu getirmeyi hedefliyor.

37 yaşındaki Fernando Muslera'nın yerine kaleyi uzun süre güvenilir bir eldivene teslim etmeyi düşünen Galatasaray transfer listesinin ilk sırasına 29 yaşındaki Atalantalı kaleci Juan Musso'yu ekledi.

Sezon sonunda Juan Musso ile transfer masasına oturmayı düşünen Galatasaray cüzi bir bonservis bedeli karşılığında deneyimli ismin transferini bitirmeye çalışacak ve kaleci problemini Musso ile çözecek.

Futbol hayatına ülkesi Arjantin'de başlayan Juan Musso kısa süre içinde İtalyan ekiplerinin dikkatini çekmeyi başararak önce Udinese'ye daha sonra da 20.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Atalanta'ya transfer oldu. Arjantin Milli Takım kalesini de 2 kez koruyan Juan Musso, bu sezon Atalanta formasıyla çıktığı 12 maçta kalesini 7 kez gole kapamayı başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin