Musa Dinç'e canlı yayında tepki: Buna gülünür mü!

Gül ve Düşün isimli kitabında çirkin ifadelere yer veren yazar Musa Dinç tutuklandı. Tutuklanmadan önce Kanal D'de yayınlanan programa bağlanan Musa Dinç'e sunucu Hakan Ural böyle tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Musa Dinç'e canlı yayında tepki: Buna gülünür mü!

Yazdığı çocuk kitabında skandal ifadelere yer veren yazar Musa Dinç tutuklandı.

Musa Dinç dün tutuklanmasının hemen öncesinde, Kanal D’de sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığıNeler Oluyor Hayatta programına telefonla bağlanarak kitabıyla ilgili konuşmuştu.

İnfial yaratan olayla ilgili ilk kez konuşan Dinç, kitabının basımının durdurulduğunu ve ellerindeki kitapları imha ettiklerini açıkladı. Ödülleri ve akademik kariyerinden bahsederek, kitapta yer alan hatanın farkında bile olmadığını anlattı. Tepki çeken hikayeyi büyüklerinden dinlediğinde güldüğünü belirten yazar, kitapta ise ironi yaptığını söyledi. Açıklamalarıyla şaşırtan Dinç’e sunucu Hakan Ural “Bu hikayeye nasıl gülebilirsin?” diyerek tepki verdi. Soru karşısında cevapsız kalan yazar, sonraki açıklamalarında hata yaptığını söylese de kendini savunmayı sürdürdü. Kitaptaki skandal ifadelerin yayılmasının ardından özür açıklaması yayınlandığını belirten yazar Dinç, canlı yayın esnasında da özür diledi.

İşte o anlar:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin