Mürsel-Anna cephesinde işler karıştı... Evliliğe 90 Gün için YouTube izleme partisi!

Mürsel ve Anna çiftini zor günler bekliyor. Ortak ilgi alanları üzerinden bağ kurmaya çalışacak ikili için işler planlandığı gibi gitmeyecek. 90 gün boyunca nişanlı kalan çiftlerin evlilik serüvenini tüm detaylarıyla anlatan Evliliğe 90 Gün, her Cumartesi 14:50’de TLC’de. TV yayınından ardından, Cumartesi akşamı 17:00’de TLC YouTube kanalında izleme partisi yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Mürsel-Anna cephesinde işler karıştı... Evliliğe 90 Gün için YouTube izleme partisi!

TLC’nin Evliliğe 90 Gün programının çok konuşulan çifti Mürsel ve Anna cephesinde işler iyi gitmiyor.

Nebraskalı Anna ile tanışmak için Türkiye'den ABD'ye giden Mürsel’in evlenme kararı alması için tam 90 günü var. Antalyalı Mürsel, bu süre zarfında evlenmeye karar veremezse, vize süresi dolduğu için ülkeyi terk ederek evine geri dönmek zorunda kalacak. Kültürel farklılıkların yanı sıra dil engelini de aşması gereken ikili, bu bölümde ortak ilgi alanları arıcılık üzerinden aşklarını tazelemeyi umuyor olsa da, işler hiç de bekledikleri gibi gitmeyecek.

90 günlük vizeleri süresince, müstakbel eşleri ile bir araya gelen çiftlerin ilişkilerine yakından tanıklık edeceğiniz Evliliğe 90 Gün, her Cumartesi 14:50’de TLC ekranlarında. TV yayınından ardından arkadaşlarınızla aynı sohbete ortak olmaya, YouTube kanalı izleme partisine davetlisiniz. Evliliğe 90 Gün YouTube izleme partisi, Cumartesi 17:00’de TLC YouTube kanalında.

Mürsel-Anna cephesinde işler karıştı... Evliliğe 90 Gün için YouTube izleme partisi! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin