Murat Saygı'nın Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportaja Özcan Deniz'den yanıt geldi!

Geçtiğimiz pazar Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuşan Kanal D'nin yeni Genel Müdürü Murat Saygı'nın o sözlerine Özcan Deniz'den yanıt...

Google Haberlere Abone ol
Murat Saygı'nın Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportaja Özcan Deniz'den yanıt geldi!

Kanal D'nin yeni Genel Müdürü Murat Saygı, görevi devralmasının ardından ilk kez Hürriyet Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşmuştu...



Geçtiğimiz pazar yayınlanan röportajda "Kanallar hayır kurumu değil" diyen Saygı'nın o sözlerine oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz'den yanıt geldi.



Saygı'ya Twitter'dan cevap veren Deniz, mesajında; "#muratsaygı saydığım bir yöneticidir."kanallar hayır kurumu değil"demişsiniz.yıllardır dizi çalışanları insanlık dışı şart ve tempolarla bizi sırtlarında taşıdılar da deseydiniz.primetime 4 saat onlar sayesinde kapandi.zararınız köle gibi çalışılanlardan degil ucuz reklamlardan!" ifadelerini kullandı.



 




#muratsaygı saydığım bir yöneticidir."kanallar hayır kurumu değil"demişsiniz.yıllardır dizi çalışanları insanlık dışı şart ve tempolarla bizi sırtlarında taşıdılar da deseydiniz.primetime 4 saat onlar sayesinde kapandi.zararınız köle gibi çalışılanlardan degil ucuz reklamlardan!


— Özcan Deniz (@OzcanDeniz) 24 Haziran 2018

 



Öte yandan Özcan Deniz'in bu sözlerini Instagram hesabında paylaşan ünlü yönetmen Hilal Saral da Deniz'in açıklamalarına destek verdi ve "Altına imzamı atabilirim" dedi.



 



 







 


Altına imza atabilirim @ozcandeniz



Hilal Saral (@hilalsaral)'in paylaştığı bir gönderi (27 Haz, 2018, 2:42ös PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin